To je to što me zanima!

Depeche seli u Arenu: Lokosi ipak na Maksimiru s Hajdukom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iako je lokacija domaćinstva Lokomotive u finalu Hrvatskog kupa bila upitna, Maksimir će ipak biti dostupan za uzvratnu utakmicu protiv Hajduka 22. svibnja
Vidi originalni članak

Domaćinstvo Lokomotive u finalu Hrvatskog nogometnog kupa protiv Hajduka bilo je neizvjesno zbog koncerta Depeche Modea, koji dan nakon utakmice 23. svibnja nastupa na maksimirskom stadionu, no u petak je sklopljen dogovor po kojem se nastup britanskog benda seli u zagrebačku Arenu. Razlozi, koji organizatori navode su tehničke i produkcijske prirode.

To znači da će 'lokosi' svoju domaću, ujedno i uzvratnu utakmicu 22. svibnja ipak igrati na Maksimiru, tako da je opcija seljenja u Kranjčevićevu pala u vodu.

Koncert Depeche Modea, koji se prvotno trebao održati na Maksimiru, stvorio bi logističke poteškoće za organizaciju utakmice jer je za pripremu tog glazbenog spektakla potrebno više od jednog dana.

Prva utakmica igrat će se 8. svibnja na Poljudu.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • polo90 20.04.2013.

    Normalno maksimir njihov domači teren oni su dinamo dva ,ma koliko se oni pravili toše ,ali to nemogu sakriti .

  • ččč 19.04.2013.

    "Otkad je Lokomotiva u prvoj ligi, Dinamu nije uzela nijedan bod, a baš me zanima hoće li se to sada dogoditi prvi put, kad Lokomotivi trebaju bodovi za Europu. Sljedeće godine igramo Ligu 10 i to četverokružno. To bi značilo da Dinamo već u startu ima 12 bodova prednosti u odnosu na nas. Zašto je to tako? Kome to treba? Pa svima je jasno da bi nam nogomet bio puno bolji i zanimljiviji bez takvih stvari."

  • dioklecian 19.04.2013.

    Navijač sam Hajduka i tužno mi je priznat ali mislim, da Lokomotiva uzima kup.Jer kad ti trener HAJDUK-a kaže, da je ostvario plan sa ostankom u ligi, neznam što taj čovjek razmišlja. Ima ajmo reč, mladu momčad ali kako da momčad igra kad trener jauče.

Komentiraj...
Vidi sve komentare