To je to što me zanima!

Na rubu senzacije: Strašan peh mlade Hrvatice u Wimbledonu!

Ana Konjuh propustila je tri meč lopte protiv Agnieszke Radwanske, a u ključnom trećem setu, kod 7-7 je stala na lopticu i iskrenula gležanj. Tu je bilo sve gotovo...
Vidi originalni članak

Ana Konjuh (18) imala je nevjerojatan peh u drugom kolu Wimbledona.

Mlada hrvatska tenisačica propustila je tri meč lopte protiv 3. igračice svijeta Agnieszke Radwanske, a završila je u suzama nakon što je u odlučujućem trećem setu stala na lopticu te iskrenula gležanj. Poljakinja je slavila 6-2, 4-6, 9-7.

Ana je imala praktički dobiven meč na terenu broj 2 u Wimbledonu, jednu meč loptu na servis protivnice i dvije vezane meč lopte na svoj servis. No kao da se prestrašila sjajne šanse koja joj se otvorila u trećem setu, nakon što je uvjerljivo izgubila prvi, a u drugom je impresivnom igrom izjednačila meč.

Mlada Hrvatica počela je furiozno, no izgubila je prvi set nakon previše neprisiljenih pogrešaka. U drugom je sjajnim servisom i igrom s osnovne crte izluđivala suparnicu.

Konjuh je kod rezultata 7-7 u trećem setu pokušala stići jednu lopticu, no stala je na nju i nezgodno iskrenula gležanj. Pozvala je medicinski time-out, bila je u velikim bolovima, pokušala je nastaviti s bandažom, ali nije išlo.

Nije to bila više ona Ana iz drugog seta i Poljakinja se provukla kroz ušicu igle...

Wimbledon, 2. kolo:

Ana Konjuh (103) - A.Radwanska [3] (3) 2-6 6-4 7-9

Idi na 24sata

Komentari 20

  • NI ZA SEBE NEBIH GLASAO 01.07.2016.

    Ajmo sada cijela nacija u plač...KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  • arsenal 19 30.06.2016.

    Svaka čast za Anu,karijera je pred njom.Ako ovako nastavi,nema straha.Samo tako dalje :)

  • caksa 30.06.2016.

    Svaka čast Ana. Davno nisam video Radvansku tako nemićnu. Velika Šteta za tebe ovaj put, ali ne brini , budućnost je tvoja. Čestitam ti. Samo napred.

Komentiraj...
Vidi sve komentare