To je to što me zanima!

Konjuh izletjela iz prvog kola kvalifikacija u Stuttgartu...

U nastavku dana na teren će još jedna hrvatska tenisačica. Petra Martić je postavljena za prvu nositeljicu kvalifikacija, a u subotu će igrati protiv Nigine Abduraimove iz Uzbekistana
Vidi originalni članak

Hrvatska tenisačica Ana Konjuh, 166. na WTA ljestvici u ovom trenutku, zapela je na prvoj prepreci kvalifikacijskog dijela zemljanog WTA turnira u Stuttgartu.

Nju je sa 1-6, 6-2, 6-4 pobijedila 22-godišnja Amerikanka Alycia Parks, inače druga nositeljica kvalifikacija i 41. tenisačica na svijetu. Konjuh je odlično otvorila meč i nadmoćno dobila prvi set, nakon čega se odnos snaga na terenu promijenio.

U trećem setu Parks je povela 5-2, a Konjuh se tek uspjela približiti na 5-4. Snage za potpuni preokret nije imala.

U nastavku dana na teren će još jedna hrvatska tenisačica. Petra Martić je postavljena za prvu nositeljicu kvalifikacija, a u subotu će igrati protiv Nigine Abduraimove iz Uzbekistana, inače 186. tenisačice na svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • citispeak 17.04.2023.

    Nije mi jasno zašto Konjuh stalno gubi. Pa kao tinejđerica je bila 20. igračica svijeta i četvrt-finalistica US Opena. Ima izuzetno jake udarce. Da li je to psiha, krivi treneri ili nešto drugo? Izjavljivala je da želi biti broj 1. Zašto taj stravični pad?

Komentiraj...
Vidi sve komentare