To je to što me zanima!

Kontroverzna Amerikanka se ozlijedila na oproštaju: 'Ovo je dokaz da Bog ne postoji...'

Pretpostavljam da sam vozila dok mi kotači nisu otpali. Sad sam obična osoba, moram proći kroz rehabilitaciju što je dosta veliki udarac, rekla je Amerikanka nakon što se ozlijedial u zadnjoj utakmici u karijeri
Vidi originalni članak

Nekadašnja najbolja nogometašica svijeta Amerikanka Megan Rapinoe (38) okončala je karijeru teškom ozljedom u trećoj minuti svog posljednjeg profesionalnog nastupa. Susret između OL Reign i Gotham FC u američkoj NSWL ligi bio je očekivan kao emotivan oproštaj za osvajačicu Zlatnu lopte 2019. godine. 

POGLEDAJTE VIDEO: Posljednja utakmica u karijeri Megan Rapinoe

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, utakmica koju je njezin klub izgubio 2-1 neće ostati u sretnom sjećanju. Rapinoe je izašla iz igre nakon samo tri minute zbog teške ozljede koju je zadobila bez kontakta. Amerikanka je nakon utakmice komentirala da je sigurna kako joj je puknula ahilova tetiva, a s terena je otišla na štakama.

SVJETSKO PRVENSTVO ZA ŽENE Debakl aktualnih prvakinja: Šveđanke izbacile Amerikanke

 - Sigurno mi je puknula ahilova tetiva. Nisam religiozna osoba, ali ako postoji Bog, ovo je onda dokaz da ga nema. Ovo je baš sj***no - rekla je Rapinoe.

Dodala je kako je ova ozljeda veliki udarac za nju, s obzirom na to da je odigrala zadnju utakmicu u karijeri.

DOKAPETANICA NOGOMETAŠICA SAD-A: 'Ne možete osvojiti prvenstvo ako nemate gayeve u momčadi'

- Nisam bila previše emocionalna zbog ozljede. Mislim, pokidala sam ahilovu tetivu u šestoj minuti zadnje utakmice u karijeri u utakmici koja je odlučila prvenstvo - rekla je Rapinoe u pomalo ironičnom tonu.

Nastavila je sa šalama.

- Pretpostavljam da sam vozila dok mi kotači nisu otpali. Sad sam obična osoba, moram proći kroz rehabilitaciju što je dosta veliki udarac. Međutim, moram pronaći crni humor i u ovoj situaciji - zaključila je nakon utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • skywalkar 14.11.2023.

    Fuj

  • Puno volim Hrvatsku 14.11.2023.

    Mt 11,25-27 Riječ Gospodnja U ono vrijeme reče Isus: "Slavim te, Oče, Gospodaru neba i zemlje, što si ovo sakrio od mudrih i umnih, a objavio malenima. Da, Oče, tako se tebi svidjelo. Sve je meni predao Otac moj i nitko ne pozna Sina doli Otac niti tko pozna Oca doli Sin i onaj kome Sin hoće objaviti." Mt 11,25-27

  • @lkič 14.11.2023.

    Ovo je bas dokaz da postoji

Komentiraj...
Vidi sve komentare