Obavijesti

Sport

Komentari 102

'Ne možete osvojiti prvenstvo ako nemate gayeve u momčadi'

'Ne možete osvojiti prvenstvo ako nemate gayeve u momčadi'
11

Megan Rapinoe jedna je od najboljih nogometašica na svijetu i deklarirana homoseksualka dok na SP-u igra 41 igračica koje su se također deklarirale kao homoseksualke...

VIDEO

Američka ženska nogometna reprezentacija stigla je do polufinala Svjetskog prvenstva u Francuskoj nakon što je pobijedila domaćine 2-1 i samim time na korak od obrane naslova. Amerikanke igraju zaista sjajno, a i prije samog početka bile su najveće favoritkinje za naslov.

Megan Rapinoe jedna je od najboljih nogometašica na svijetu i vođa ove reprezentacije, no na SP-u je u centru pozornosti zbog nečeg drugog. Prvo je izjavila da neće ići na prijem kod predsjednika SAD-a Donalda Trumpa ako osvoji naslov s reprezentacijom, a onda joj je odgovorio i sam Trump.

Women

Ona se još 2011. godine deklarirala u javnosti kao homoseksualka i poznata je kao velika pobornica u širenju prava LGBT zajednice, a sad je u intervjuu izjavila da je ženski nogomet bez homoseksualaca nezamisliv.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne možete osvojiti prvenstvo bez homoseksualaca u momčadi. Nitko to do sad još nije napravio. To vam je znanost - rekla je Rapinoe.

Germany - Sweden

- Motivira me to što me ljudi vole i cijene. koji se bore za iste stvari kao i ja. Više me to puni energijom nego kad nekome pokušavam dokazati da je u krivu. Ali za mene je, biti homoseksualac, za vrijeme Pride mjeseca i to na Svjetskom prvenstvu, je nešto predivno - rekla je Amerikanka.

Na Svjetskom prvenstvu je ukupno 41 nogometašica koje su se deklarirale homoseksualkama i biseksualkama. Neke od njih su Lisa Dahlkvist i Magdalena Eriksson iz Švedske, Tierna Davidson iz SAD-a, Maria Leon iz Španjolske, Katie Duncan s Novog Zelanda, Sherida Spitse iz Nizozemske...

Germany - Sweden

Rapinoe je dokapetanica SAD-a i jedna od onih osoba koja nema dlake na jeziku. Uvijek kaže što misli, a većinom to bude vezano za prava homoseksualaca. Ona se zalaže za jednakost i pravdu u sportu i odnosu prema ženama.

Politički je aktivna, a njezina popularnost sigurno je narasla nakon što se prepirala s Donaldom Trumpom kojeg LGBT populacija i aktivisti baš i ne vole.

Women

Osim Rapinoe, svoju seksualnu orijentaciju se ne libe pokazati ni jedna švedska i danska nogometašica. Švedska je prošla u polufinale SP-a, a nakon pobjede u osmini finala, njihova reprezentativka Magdalena Erikssen popela se na tribinu i poljubila svoju curu, Dankinju Pernilu Harder, koja je također nogometašica. 

Vrući poljubac između njih dvije obišao je Europu. Neki ih osuđuju, neki podržavaju...

Svjetsko prvenstvo za žene ušlo je u samu završnicu, a za finale će se boriti Nizozemska protiv Švedske i SAD protiv Engleske.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova
VIDEO Inter jubilarni 20. put osvojio 'scudetto'! Uz tri crvena kartona srušio najljućeg rivala
DERBY DELLA MADONNINA

VIDEO Inter jubilarni 20. put osvojio 'scudetto'! Uz tri crvena kartona srušio najljućeg rivala

Acerbi (18') i Thuram (49') zabili su za pobjedu Intera na 'gostujućoj' utakmici protiv Milana na San Siru. 'Nerazzuri' vode sa 17 bodova pet kola prije kraja u odnosu na gradskog rivala i slave 20. 'scudetto'