To je to što me zanima!

Kontroverzna odluka: Djevojke, više ne smijete na pozornicu...

Svjetska pikado federacija odlučila je da djevojke više ne smiju biti pratnja natjecateljima, kao što je bio običaj. Ovakav potez nije naišao na odobravanje natjecatelja, ali i navijača
Vidi originalni članak

Možda niste fan Phila Taylora, Garyja Andersona ili Van Barnevelda, ali izlazak najboljih svjetskih igrača pikada na pozornicu uoči meča uvijek je bio spektakl. Izuzetno lijepe djevojke došle bi u pratnji igrača, a to je bilo popraćeno glazbenom podlogom. No, toga više neće biti. Svjetska pikado federacija to je zabranila. No istog dana napravljena je peticija da se curama - vrati posao.

- Nedostajat će mi djevojke, pa one su dio pikada! Potpišite peticiju kako bi cure zadržale posao, a i učinile pikado ljepšim - odmah se oglasio Raymon Van Barneveld, jedan od najboljih igrača pikada u povijesti.

To je jedna strana. Naravno, kako je za svaki obračun potrebno dvoje, tako su se oglasili i oni koji podržavaju takvu odluku.

- Bravo za odluku. Vjerujemo da će se isto napraviti u boksu i moto utrkama. Djevojke u sportu trebaju sudjelovati kao natjecateljice,  ne kao seks modeli. Žene se gledaju na način kako izgledaju, a ne što rade ili postižu. Kakvu poruku šaljemo djevojkama diljem svijeta? Hodajte gole s tablama i najavljujte mečeve? Divimo se muškarcima koji se natječu, a žene služe da poprave sliku - oglasila se glasnogovornica "The Women's Sport Trust".

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Sovulj 01.02.2018.

    Pa uz sve adrenalističke, auto i moto utrke žene moraju da stoje uz to.one daju dozu adrenalina.psihički gledano i je.jebem vas sa tehnologijom...jel iko kuži koji ste kreteni.?žene su poticaj svega...jao vam pameti. A šta reči.

  • boban_tomic 30.01.2018.

    180

  • Swan888 30.01.2018.

    Neslazem se sa odlukom , uvijek je ljepo vidit zgodnu zenu, i kud bas sad kad idem gleday orvo kolo premier lige ovaj tjedan a jesam nesretnik

Komentiraj...
Vidi sve komentare