To je to što me zanima!

Kopić krenuo 'krivim smjerom': Ziheraški pristup tu ne prolazi

Dinamu na klupi ne treba taktički mag, već trenerska 'baraba'. Apsolutni autoritet u svlačionici, netko kod koga neće biti nikakvih iskakanja. I netko tko će uoči derbija razmišljati - kako pobijediti...
Vidi originalni članak

Dinamo je preživio još jednu tešku noć. Zagrepčani su u velikom derbiju poraženi (2-0) od Hajduka, ali još više od samog poraza navijače "modrih" boli činjenica kako u jučerašnjih 90 minuta nisu niti zaslužili više. Splićani su bili čvršći, konkretniji, imali puno bolji gard, dok u igri Dinama nije bilo ni okusa ni mirisa. Samo letargija, pucnjevi u prazno.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • Zagy91 06.12.2021.

    Petković je prespor za driblanje i to mu se ne smije dopuštati …on može odigrati pola utakmice i treba ga tako pripremati ali da bude u špici a ne da s centra kreće u driblanje jer em nema pojma em je pretežak kao tenk da bi ista smisleno napravio…on treba biti bombarder ali ispred kaznenog prostora s jako dobrim topovskim šutem sto nedostaje svima.::jako slabo izvode slobodne udarce i kad su pred golom uglavnom pucaju u golmana sto je smješno:::

Komentiraj...
Vidi sve komentare