To je to što me zanima!

'Modri' lagano s Istrom: Zabili tri gola i lagano 'krenuli u Split'

Prije nadolazećeg najvećeg derbija hrvatskog nogometa, Dinamo je bez većih problema 'riješio' Istru do poluvremena. 'Modri' su do kraja utakmice igrali na 'autopilotu', a srećom po njih, nitko nije požutio
Vidi originalni članak

Nogometaši zagrebačkog Dinama povećali su svoju prednost na vrhu ljestvice Prve HNL uvjerljivom 3-0 (2-0) domaćom pobjedom protiv Istre 1961 u susretu 31. kola. Dvostruki strijelac za branitelja naslova bio je Mislav Oršić (8', 45'), dok je početkom nastavka na 3-0 povisio Mahir Emreli (50').

KOMENTAR Da, Dinamo bolje izgleda bez Petkovića; Emreli i Oršić su jako opasna kombinacija za Poljud...

Dinamu je put ka pobjedi uvelike olakšao gostujući branič Perković početničkom pogreškom u samom otvaranju utakmice, njegovo preslabo dodavanje prema vrataru Lučić presjekao je Ademi, pokušaj domaćeg kapetana Lučić je uspio blokirati, ali lopta je stigla do natrčalog Oršića koji nije imao težak zadatak pogoditi mrežu. 

Na 2-0 Oršić je povisio na samom kraju prvog poluvremena kada je Špikić pobjegao lošem Perkoviću po desnom krilu, uslijedilo je dodavanje za Ademija koji je odličnom povratnom loptom proigrao Oršića koji je bio precizan sa 12-13 metara. Da ne bi bilo nikakvih nedoumica oko konačnog rezultata pobrinuo se Emreli koji je u 50. minuti pospremio odbijanac u mrežu nakon udarca Oršića i obrane Lučića.

Vodeći Dinamo sada ima 66 bodova, pet više od drugog Osijeka, odnosno 10 više uz utakmicu više od trećeg Hajduka. Istra 1961 je deveta sa 26 bodova, koliko ima i osmi Šibenik, no posljednji Hrvatski dragovoljac zaostaje 11 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 116

  • baba strumpf 16.04.2022.

    E vidit će mo vas u Splitu

  • dervent 15.04.2022.

    Odlična igra i golovi čim nema Gokaka i Prtkovića🤗

  • mandalorian67 15.04.2022.

    Bravo Dinamo. Ako smo pravi,ne moze nas nitko ugroziti. Ovisimo samo o sebi. Bilo bi lijepo dobiti zaostali derbi

Komentiraj...
Vidi sve komentare