To je to što me zanima!

Kopić: S Emrelijem moramo biti oprezni, Legia je sve to odužila

Istra kao i sve momčadi u ligi ima svoju kvalitetu. Ali kao što sam rekao, prvenstveno razmišljamo o sebi i kako da iz utakmice u utakmicu pružamo kvalitetne partije, kaže trener Dinama
Vidi originalni članak

Stanje u ekipi je dobro. Kvalitetno smo trenirali i igrali ove dvije utakmice. Zadovoljan sam s izvedbom protiv Rijeke, isto tako i s izvedbom igrača koji su igrali protiv Rogaške. Odradili smo dovoljan broj treninga i tu utakmicu koja nam je bila bitna da nam igrači koji nisu nastupili protiv Rijeke imaju minutažu. Utakmicu u Puli dočekujemo spremni za sva iskušenja koja nas očekuju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stanje s ozljedama?

- Imamo za odraditi još jedan trening pa ćemo vidjeti stanje svih igrača, ali vjerujem da će svi koji će biti u kadru biti maksimalno spremni i natjecateljski raspoloženi.

Kadar za susret s Istrom Kopić će odrediti nakon zadnjeg treninga.

- Uvijek nam je tako. Trenažni tjedan nam završava sa zadnjim treningom i nakon njega ćemo odrediti tko su oni koji su u ovom trenutku najspremniji za utakmicu.

Dinamo je protiv Istre posljednji put izgubio još tamo 10. svibnja 2014. godine.

- Sigurno da nije lagano, i ova zadnja koju smo pobijedili 2-0 bila je zahtjevna. Bitno je da smo mi pravi, da smo u kvalitetnom izdanju i prvenstveno zamišljamo o sebi i svojoj izvedbi. Čeka nas zahtjevna utakmica, sve u ligi su takve i moramo biti u svojem optimalnom izdanju kako bi došli do nova tri boda.

- Istra kao i sve momčadi u ligi ima svoju kvalitetu. Ali kao što sam rekao, prvenstveno razmišljamo o sebi i kako da iz utakmice u utakmicu pružamo kvalitetne partije, podižemo razinu svoje igre i napredujemo u stvarima gdje vidimo da ima prostora za napredak.

Kakva su očekivanja od puta u Pulu?

- Očekivanja su uvijek ista. Kvalitetna igra i kvalitetan rezultat. Preko kvalitetne igre napraviti sve da dođemo do nova tri boda.

Mahir Emreli novo je pojačanje na Maksimiru.

- Za sada je u procesu testiranja i individualnih treninga. S njim moramo biti oprezni s obzirom na to da je dugo bio bez timskog treninga. Pregovori s Legijom su dosta dugo trajali tako da se sve skupa odužilo, ali vjerujem da ćemo ga brzo uspjeti dovesti u stanje da konkurira za momčad.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • NEMAK 05.02.2022.

    Imaju najjači šank, petković, bočkaj i ovaj 🤣🤣🤣

  • delije Reka🇷🇸 05.02.2022.

    Natrag u 🇧🇦 @saborskizastupnik JovoHDZ

  • saborskizastupnik 05.02.2022.

    @San Lorenzo prče vas vec 15 godina a u zadnje vrijeme vas prče bilo u HNL-u ili u 1. pretkolu europe

Komentiraj...
Vidi sve komentare