To je to što me zanima!

Kopić više nije trener Hajduka: Odlazak je bio najbolje rješenje

Živio sam Hajduk deset mjeseci najintenzivnije moguće, a rastanak je također bio upravo takav. Hvala predsjedniku Huljaju i cijelom klubu, rekao je sad već bivši trener splitsih bijelih Željko Kopić
Vidi originalni članak

Željko Kopić i Hajduk sporazumno su se razišli. Ono o čemu smo pisali proteklih dana, dobilo je službenu potvrdu. Kopić, koji je zbog stresa završio na Hitnoj u Splitu, više nije trener Hajduka, stoji na službenoj stranici splitskog kluba.

- Živio sam Hajduk deset mjeseci najintenzivnije moguće, a rastanak je također bio upravo takav. Hvala predsjedniku Huljaju i cijelom klubu, mislim da je rastanak u ovom trenutku najbolje rješenje - rekao je sad već bivši trener bijelih Željko Kopić

NAVIJAČI DONIJELI DOKAZE Željku Kopiću je presudio tajni sastanak s Igorom Štimcem...

U Hajduk je Kopić došao početkom studenog 2017. godine, prvu momčad vodio je u 34 utakmice pri čemu je 15 puta pobijedio, 11 puta odigrao neriješeno i osam puta izgubio. Kopićev pad počeo je nakon katastrofalnog ulaska u sezonu gdje Hajduk u šest kola još ne zna za pobjedu, a napadački je među najlošijim momčadima lige.

Čak je i nakon toga predsjednik Jasmin Huljaj stao iza njega, ali kako smo doznali, presudio je sastanak koji je Kopić imao sa Štimcem. I dok je on smatrao kako je to nebitan detalj, navijači Hajduka i predsjednik Huljaj to su shvatili kao nož u leđa i tu više nije bilo pomoći. Čekala se samo službena potvrda da je bivši, a sad je i stigla. 

- Odlučili smo o ovome nakon dodatnih konzultacija s gospodinom Kopićem. Uvjereni smo da je ovo bilo najbolje rješenje, a našem dosadašnjem treneru i njegovim suradnicima zahvaljujemo i želimo puno uspjeha u daljnjoj karijeri - rekao je predsjednik Huljaj.

Još se ne zna tko će naslijediti Kopića na klupi.

           VIDI OVO! Što vaš WC papir govori o vama?

Idi na 24sata

Komentari 42

  • depeche_mode 07.09.2018.

    I dalje mi nije jasno sto se toliko mistificira oko ovog klubica koji samo.siše drzavni novac pod kapom drzavnog grada splita, koji je osvajao naslove kad je kennedy bio ziv, koji je kao poseban jer ima.povecan broj kamenjara na tribini i u upravi a koji nas samo sramote u hrvatskoj i u svijetu, tih istih koji su umislili da su najveci na svijetu a svijeta nikad nisu vidjeli...ono wtf?!

  • FJAKA 06.09.2018.

    Lipo san mu reka: biži sa Kosom, brod tone...

  • oree77 06.09.2018.

    tak ti je to kad ti ulica vodi klub hehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare