To je to što me zanima!

Kopljar ugrizao Gillea: Već ga zovu 'rukometnim Suarezom'

U derbiju francuskog prvenstva Chambery je pobijedio PSG 33-32, no glavna priča dana bio je ugriz Marka Kopljara zbog čega je isključen u 38. minuti utakmice...
Vidi originalni članak

Marko Kopljar grize kao Luis Suarez! Naslovi su to u francuskim medijima kojima uspoređuju hrvatskog rukometaša i urugvajskog nogometaša aludirajući na sada već slavne Suarezove ugrize diljem nogometnih terena.

Hrvatski je reprezentativac i rukometaš PSG-a navodno ugrizao igrača Chamberyja Benjamina Gillea u jučerašnjem derbiju francuske lige. Nakon jednog prekršaja obrambenog igrača Chamberyja Kopljar se nešto duže zadržao u Gilleovu 'zagrljaju'. Iako se u prvom trenutku činilo da se radi o uobičajenom rukometnom klinču, igrači domaće momčadi odmah su nasrnuli na hrvatskog reprezentativca što je jasno pokazivalo da nije riječ o običnom prekršaju.

Marko je dobio crveni karton, a na snimci se nejasno vidi da je ugrizao, ili barem pokušao ugristi, francuskog igrača. Osim što je dobio izravan crveni karton, neki francuski mediji pitaju se hoće li biti i dodatno suspendiran kao što je to bio slučaj i sa Suarezom. Ako će i dobiti dodatnu kaznu, nadajmo se da ona neće vrijediti za reprezentaciju koja igra na Svjetskom prvenstvu u Kataru od 15. siječnja do 1. veljače iduće godine.

U trenutku Kopljarova isključenja u 38. minuti Chambery je vodio 24-16 uz četiri Markova gola. Na kraju su domaćini pobijedili tijesno 33-32.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • otilliaOS33 18.10.2014.

    neka ga je Kopljar ugrizao ako mu je ovaj stvarno rekao da jede g0vna.

  • seboreja 17.10.2014.

    Marko je malo neurozan... Uostalom bio bi svatko ko ne može dati gol preko igrača koji je metar niži od njega.

  • Faxton 16.10.2014.

    Svašta brate, zar i Hrvati sine

Komentiraj...
Vidi sve komentare