To je to što me zanima!

Korak do polufinala: HSV bolji od Lacova Flensburga

Pobjedom 32-30 u 5. kolu skupine 3 Lige prvaka rukometaši Hamburga su osvojili sedmi bod i vratili se na vrh skupine u kojoj je i Zagreb CO
Vidi originalni članak

Ni tri gola Blaženka Lackovića nisu pomogla Flensburgu da izbjegne i treći poraz u drugoj fazi Lige prvaka. Samo desetak dana nakon što su 'pali' s visokih minus 11 na gostovanju kod istog protivnika, HSV je smogao snage da dođe do vrijedne pobjede koja ih je dovela pred vrata polufinala.
Iako bez G. Gillea, Velikog i Schrödera, ali i s ozbiljno 'načetima' Pascalom Hensom i Torstenom Jansenom, Hamburžani su dominirali ovom utakmicom. U prvom poluvremenu su imali prednost i do šest razlike, koju nisu ispustili do kraja. Flensburg je nekoliko puta tijekom nastavka prišao na dva gola zaostatka, ali više od toga Lackovićeva momčad nije mogla.
Glavne role u pobjedi HSV-a pripale su Korejcu na desnom vanjskom Kyung-Shinu Yoonu i unatoč lakšoj ozlijedi sjajni Pascal Hens. Zabili su po šest golova i podijelili titulu prvog strijelca pobjedničke momčadi. Danski veteran Lars Christiansen je s lijevoga krila zabio osam komada i predvodio strijelce Flensburga.

LIGA PRVAKA, SKUPINA 3, 5. KOLO
HSV - Flensburg 32-30
San Antonio - Zagreb CO (nedjelja, 18 sati)
LJESTVICA: 1. HSV 7, 2. Zagreb CO 6 (-1), 3. San Antonio 3 (-1), 4. Flensburg 2.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare