To je to što me zanima!

Korak po korak i osječko čudo se stvara: Podiže se tribina!

Proces gradnje traje dosta sporo, no svakim danom pod budnim okom radnika, polako počinje poprimati oblik. Tako je NK Osijek objavio prve fotografije tribina
Vidi originalni članak

Radovi na Pampasu započeli su još prije nekoliko mjeseci, a uglavnom se radilo na ravnanju i pripremanju temelja. Odrađene su predradnje za predstojeće građevinske aktivnosti, a dolaskom dizalica počela je gradnja novog stadiona.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sam proces gradnje traje dosta sporo, no svakim danom pod budnim okom radnika, polako počinje poprimati oblik. Tako je NK Osijek na službenim stranicama društvenih mreža objavio fotografije prve tribine.

Sudeći po fotografiji, ali i komentarima navijača Osijeka, izgleda da se prvo podiže jugoistočna tribina koja je dom navijačke skupine Kohorta.

Projekt u nadležnosti tvrtke "Sirrah projekt" d.o.o. bit će pravi europski stadion s velikim brojem ulaza, neposrednom blizinom terena i puno boljim doživljajem od ostalih hrvatskih stadiona.

Sam stadion imat će 12 tisuća mjesta, bit će natkriven i opremljen modernom tehnologijom. Imat će saunu, jacuzzi i champagne lounge u sklopu VIP tribine, 70 mjesta za osobe s invaliditetom, press ložu za stotinjak novinara, VIP prostor s 450 mjesta...

U sklopu stadiona će biti SPA sadržaji: fitness, sauna, masaža i SPA apartman na tribini sa saunom i jacuzzijem. Što se ostalih sadržaja tiče, bit će otvoren Fan shop, ugostiteljski prostori i Sky promenada s gastro osvježenjima, mobilnim fan-cornerima za neometano praćenje utakmice i uživanje s društvom.

Uz stadion bit će i nogometni kamp te nekoliko pomoćnih terena. Završetak radova predviđa se tijekom 2020. godine.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • volimpršut 08.02.2020.

    Ma sve je to lijepo i bajno,ali slavonija je propala i tko će na taj stadion?Kome??

  • imal' tanje? 08.02.2020.

    Bravo, svaka cast!

  • Jeff Bingham 08.02.2020.

    Gdje je atletska staza?

Komentiraj...
Vidi sve komentare