To je to što me zanima!

Golden State razbio Cavalierse: Nema slavlja, ništa nije gotovo

Jednostavno su nas razbili, ništa im nismo mogli, rekao je LeBron James nakon uvjerljivog poraza 110-77 u drugoj utakmici finalne serije u kojoj prvaci vode 2-0
Vidi originalni članak

Golden State Warriors su sinoć uvjerljivo s 33 koša razlike u drugoj utakmici finala NBA slavili protiv Cleveland Cavaliersa i tako poveli sa 2-0 u seriji na četiri pobjede.

Golden State je 110-77 pobijedio Cleveland, a do pobjede ih je odveo raspoloženi Draymond Green koji je zabio 28 koševa, od čega je pet trica, te je tome dodao sedam skokova i pet asistencija. Najkorisniji igrač i najbolji strijelac NBA Stephen Curry je utakmicu završio s 18 koševa i devet skokova u samo 25 minuta koliko je proveo na terenu. Klay Thompson je dodao 17 koševa za pobjedu.

- Nema smisla pretjerano slaviti ovu pobjedu i misliti da smo osvojili naslov. Moramo pobijediti još dvaput. Upali bi u zamku kada bi pomislili da smo našli savršenu formulu za Cleveland i da nemaju šanse protiv nas - svjestan je Curry da ništa još nije gotovo.

Clevelandova loša večer započela je u trećoj četvrtini kada je Kevin Love bio prisiljen izaći iz igre zbog vrtoglavice nakon što je u drugoj četvrtini dobio udarac u glavu. Najbolji igrač Cavaliersa LeBron James je zabio 19 koševa uz devet asistencija i osam skokova, ali nije igrao u zadnjoj četvrtini kada su Warriorsi stvorili veliku prednost koju su samo poveaćavali do kraja. Kyle Irving je zabio samo 10 koševa, a Cleveland je imao šut iz igre 35 posto. 

- Jednostavno su nas razbili. Ništa nismo mogli, u svemu su bili bolji od nas - priznao je LeBron James.

Treća utakmica se igra u Clevelandu u srijedu.

Ovo je sedam uzastopna pobjeda Golden Statea nad Clevelandom, još od prošlogodišnjeg finala.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • delvecchio11 06.06.2016.

    ovo je bila timska igra

  • muflon33 06.06.2016.

    Evo ovo govori vise nego tisucu rijeci:https://www.youtube.com/watch?v=8FYh84cyl-o

  • montello 06.06.2016.

    ma gotovo je s cavsima razbijeni su teško će se vratiti i dobit tri zaredom

Komentiraj...
Vidi sve komentare