To je to što me zanima!

Korona i EHF dotukli 'kokice': Pozdravili se sa šest igračica...

Na koncu, s Anom Debelić, Elenom Gjorgjijevskom, Jovanom Risović, Tjašom Stanko, Andreom Ianasi te Anetom Benko, Klub je sporazumno raskinuo ugovore te im se i ovim putem zahvaljuje, poručili su iz Podravke
Vidi originalni članak

Pandemija koronavirusa u potpunosti je paralizirala sportski svijet čime su se gotovi svi sportski kolektivi, pa tako i rukometni, našli u vrlo nezahvalnoj situaciji na koju se nitko nije mogao pripremiti - stoji na početku priopćenja Rukometnog kluba Podravka, najuspješnijeg ženskog rukometnog kluba u Hrvatskoj.  Tmuran, kakav je bio početak je i završetak teksta u kojemu su se iz kluba zahvalili šest 'kokica'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podravki su 'oduzete' titule prvakinja Hrvatske i osvajačica domaćeg Kupa odlukom o prekidu sezone HRS-a, a potom je i odluka EHF-a o prekidu njihovog Kupa ili barem polufinala. 

Zbog situacije u kojoj se klub našao, a s ciljem očuvanja radnih mjesta, Podravka je srezala plaće svojim igračicama što su one, kako navode u izvješću, sve prihvatile.

- S igračicama koje su već ranije iskazale želju za odlaskom u neku drugu rukometnu sredinu vođeni su razgovori u smjeru sporazumnog prekida suradnje, s obzirom na to da odlukama HRS-a i EHF-a o poništavanju natjecanja više nije imalo nikakvog smisla zadržavati ih u Koprivnici - pojasnili su iz kluba, a onda objasnili s kojim su igračicama potpisali te sporazumne raskide.

- Na koncu, s Anom Debelić, Elenom Gjorgjijevskom, Jovanom Risović, Tjašom Stanko, Andreom Ianasi te Anetom Benko, Klub je sporazumno raskinuo ugovore te im se i ovim putem zahvaljuje na svemu što su učinile za RK Podravka Vegetu i da prije svega očuvaju svoje dobro zdravlje i vesele se novim sportskim uspjesima u nekim drugim rukometnim sredinama.

- Igračice koje će i u narednoj sezoni nositi dres RK Podravka Vegeta nastavljaju s treninzima na otvorenom do kraja svibnja kada slijedi uobičajeni raspust do srpnja kada započinje novi ciklus priprema za narednu sezonu - zaključili su.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 07.05.2020.

    Jel ostala ona grkinja?

Komentiraj...
Vidi sve komentare