Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
1 komentara

Korona i EHF dotukli 'kokice': Pozdravili se sa šest igračica...

Na koncu, s Anom Debelić, Elenom Gjorgjijevskom, Jovanom Risović, Tjašom Stanko, Andreom Ianasi te Anetom Benko, Klub je sporazumno raskinuo ugovore te im se i ovim putem zahvaljuje, poručili su iz Podravke

Koprivnica: Podravka Vegeta protiv Metz Handball u 5. kolu ženske rukometne Lige prvaka
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1 komentara

Pandemija koronavirusa u potpunosti je paralizirala sportski svijet čime su se gotovi svi sportski kolektivi, pa tako i rukometni, našli u vrlo nezahvalnoj situaciji na koju se nitko nije mogao pripremiti - stoji na početku priopćenja Rukometnog kluba Podravka, najuspješnijeg ženskog rukometnog kluba u Hrvatskoj.  Tmuran, kakav je bio početak je i završetak teksta u kojemu su se iz kluba zahvalili šest 'kokica'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Podravki su 'oduzete' titule prvakinja Hrvatske i osvajačica domaćeg Kupa odlukom o prekidu sezone HRS-a, a potom je i odluka EHF-a o prekidu njihovog Kupa ili barem polufinala. 

Zbog situacije u kojoj se klub našao, a s ciljem očuvanja radnih mjesta, Podravka je srezala plaće svojim igračicama što su one, kako navode u izvješću, sve prihvatile.

- S igračicama koje su već ranije iskazale želju za odlaskom u neku drugu rukometnu sredinu vođeni su razgovori u smjeru sporazumnog prekida suradnje, s obzirom na to da odlukama HRS-a i EHF-a o poništavanju natjecanja više nije imalo nikakvog smisla zadržavati ih u Koprivnici - pojasnili su iz kluba, a onda objasnili s kojim su igračicama potpisali te sporazumne raskide.

Koprivnica: Podravka Vegeta protiv Metz Handball u 5. kolu ženske rukometne Lige prvaka | Autor: Marko Jurinec/PIXSELL Foto: Marko Jurinec/PIXSELL

- Na koncu, s Anom Debelić, Elenom Gjorgjijevskom, Jovanom Risović, Tjašom Stanko, Andreom Ianasi te Anetom Benko, Klub je sporazumno raskinuo ugovore te im se i ovim putem zahvaljuje na svemu što su učinile za RK Podravka Vegetu i da prije svega očuvaju svoje dobro zdravlje i vesele se novim sportskim uspjesima u nekim drugim rukometnim sredinama.

- Igračice koje će i u narednoj sezoni nositi dres RK Podravka Vegeta nastavljaju s treninzima na otvorenom do kraja svibnja kada slijedi uobičajeni raspust do srpnja kada započinje novi ciklus priprema za narednu sezonu - zaključili su.

Koprivnica: 4. kolo rukometne Lige prvakinja, Podravka Vegeta - Ferencvaros | Autor: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Naši partneri pišu
Message