Obavijesti

Sport

Komentari 1

Korona i EHF dotukli 'kokice': Pozdravili se sa šest igračica...

Korona i EHF dotukli 'kokice': Pozdravili se sa šest igračica...
5

Na koncu, s Anom Debelić, Elenom Gjorgjijevskom, Jovanom Risović, Tjašom Stanko, Andreom Ianasi te Anetom Benko, Klub je sporazumno raskinuo ugovore te im se i ovim putem zahvaljuje, poručili su iz Podravke

VIDEO

Pandemija koronavirusa u potpunosti je paralizirala sportski svijet čime su se gotovi svi sportski kolektivi, pa tako i rukometni, našli u vrlo nezahvalnoj situaciji na koju se nitko nije mogao pripremiti - stoji na početku priopćenja Rukometnog kluba Podravka, najuspješnijeg ženskog rukometnog kluba u Hrvatskoj.  Tmuran, kakav je bio početak je i završetak teksta u kojemu su se iz kluba zahvalili šest 'kokica'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:27

Podravki su 'oduzete' titule prvakinja Hrvatske i osvajačica domaćeg Kupa odlukom o prekidu sezone HRS-a, a potom je i odluka EHF-a o prekidu njihovog Kupa ili barem polufinala. 

Zbog situacije u kojoj se klub našao, a s ciljem očuvanja radnih mjesta, Podravka je srezala plaće svojim igračicama što su one, kako navode u izvješću, sve prihvatile.

- S igračicama koje su već ranije iskazale želju za odlaskom u neku drugu rukometnu sredinu vođeni su razgovori u smjeru sporazumnog prekida suradnje, s obzirom na to da odlukama HRS-a i EHF-a o poništavanju natjecanja više nije imalo nikakvog smisla zadržavati ih u Koprivnici - pojasnili su iz kluba, a onda objasnili s kojim su igračicama potpisali te sporazumne raskide.

Koprivnica: Podravka Vegeta protiv Metz Handball u 5. kolu ženske rukometne Lige prvaka

- Na koncu, s Anom Debelić, Elenom Gjorgjijevskom, Jovanom Risović, Tjašom Stanko, Andreom Ianasi te Anetom Benko, Klub je sporazumno raskinuo ugovore te im se i ovim putem zahvaljuje na svemu što su učinile za RK Podravka Vegetu i da prije svega očuvaju svoje dobro zdravlje i vesele se novim sportskim uspjesima u nekim drugim rukometnim sredinama.

- Igračice koje će i u narednoj sezoni nositi dres RK Podravka Vegeta nastavljaju s treninzima na otvorenom do kraja svibnja kada slijedi uobičajeni raspust do srpnja kada započinje novi ciklus priprema za narednu sezonu - zaključili su.

Koprivnica: 4. kolo rukometne Lige prvakinja, Podravka Vegeta - Ferencvaros
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao