To je to što me zanima!

Korona i u Hajduku! 'Pozitivan je igrač, imamo pojačan nadzor'

Netom prije utakmice sa Slaven Belupom (subota, 20.05 sati), Hajduk je potvrdio da je nakon testiranja igrača jedan nogometaš pozitivan na korona virus. Određena mu je samoizolacija
Vidi originalni članak

Nakon što su o pozitivnim slučajevima nogometaša u svojim redovima javnost obavijestili Rijeka i Istra, i Hajduk je potvrdio da je nakon testiranja igrača otkriven korona virus kod jednog nogometaša.

HOĆE LI SE IGRATI? Korona u Istri uoči susreta s Rijekom: Zaražen jedan igrač

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamovci se testiraju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovim putem obavještavamo javnost o tome da je jedan igrač HNK Hajduk pozitivan na COVID-19. Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR) nismo u mogućnosti objaviti identitet osobe pozitivne na virus. Riječ je o asimptomatskom slučaju koji je otkriven redovnim testiranjem, a igrač se osjeća dobro te mu je od strane nadležnog epidemiologa određena mjera samoizolacije sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i radne skupine Hrvatskog nogometnog saveza - objavio je Hajduk.

- Liječnička služba HNK Hajduk provodit će pojačani nadzor u narednim danima te će pozorno pratiti situaciju unutar Kluba kako bi se zaštitili igrači, stručni stožer i svi ostali djelatnici. Klub će o svim novim događanjima pravovremeno obavijestiti javnost - službeno je objavio Hajduk.

Svi igrači koji su dobili reprezentativne pozive testirani su prije puta u svoje nacionalne vrste i jednom od njih je potvrđen pozitivan nalaz, dok je drugi, njegov cimer, iz preventivnih razloga poslan u samoizolaciju tako da obojica nisu konkurirali za večerašnji ogled sa Slaven Belupom.

Također, pozitivni na korona virus bili su izbornik U-21 reprezentacije Igor Bišćan i dio njegova stožera kao i glasnogovornik seniorske reprezentacije Tomislav Pacak.

KORONA UŠLA U HNS Izbornik Bišćan i član stožera pozitivni su na korona virus! Dalić i njegova ekipa negativni

Svi oni idu u samoizolaciju, a umjesto Bišćana, mlade Vatrene vodit će izbornik U-17 reprezentacije Tomislav Rukavina.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • potparol .at.fr 29.08.2020.

    Zar ga nisu testirali kad je dosao ...pa samoizolacija 14 dana ... i sad odjednom ima coronu

  • Kringer 29.08.2020.

    Todorovic vjerovatno. Nema ga ni na klupi, a igrao dosad sve utakmice, a jos je i jedini desni bek.

  • IsmarĆizim 29.08.2020.

    Znaci ovo je takva farsa da je postslo zalosno. Pa nase juniore nakon utakmice s Rudesom prijateljske su nazvali ,nakon utvrdjivanja korone jednom igracu Rudesa , i saopcili da su od sutra 14 dana u karanteni. A sad kad su seniori u pitanju onda je prica..... ovo je jadno

Komentiraj...
Vidi sve komentare