To je to što me zanima!

Korona poharala River: Veznjak će biti na golu, nemaju zamjena

Južnoamerička nogometna konfederacija Argentincima nije dozvolila naknadnu prijavu mladog golmana Alana Leonarda Diaza te će večeras igrati s točno 11 igrača
Vidi originalni članak

U redove argentinskog nogometnog kluba River Plate uvukao se korona virus, a među 25 zaraženih igrača su i sva četiri golmana. 

Južnoamerička nogometna konfederacija (CONMEBOL) nije im dozvolila naknadnu registraciju golmana Alana Leonarda Diaza (21) stoga će u večerašnjem dvoboju petog kola Cope Libertadores, River Plate protiv kolumbijskog Santa Fea na golu imati veznjaka Enza Pereza. 

Osim argentinskog reprezentativca koji je nastupio na Svjetskom prvenstvu u Rusiji protiv Hrvatske, zdravo je još deset igrača što znači da će ih protiv Santa Fea igrati točno 11. 

Prema pravilima natjecanja, klub mora nastupiti ako ima barem sedam dostupnih igrača, ali teško da će u ovakvim okolnostima doći do bodova. 

Večerašnja utakmica mogla bi im biti ključna jer se bore za prolazak skupine, a trenutačno su bodovno izjednačeni s Atletico Juniorom. Imaju po šest bodova, a vodeći Fluminense ima dva boda više.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • c_r_o_a_t 19.05.2021.

    Hahahaha cekamo utakmicu I lupanje 8 plus, hendikepi 😁.. ali nece pustit ponudu

  • halic 19.05.2021.

    Imali živih u klubu??

  • Superheroj s Podunavlja 19.05.2021.

    Zašto ne mogu igrati? Jesu li svi umrli?

Komentiraj...
Vidi sve komentare