To je to što me zanima!

Korona pokosila PSG: Icardi partijao s Neymarom, na kraju je i on pozitivan na virus...

Neymar, Navas, Marquinhos, Di Maria, Paredes i Icardi će morati u karantenu na dva tjedna, a pitanje je što će biti s PSG-om koji je 10. rujna trebao započeti svoj put u novoj sezoni francuskog prvenstva...
Vidi originalni članak

Trojac vrijedan 180 milijuna eura: Neymar (28), Ángel Di María (32) i Leandro Paredes (26) iz PSG-a, pozitivan je na korona virus, a pridružio im i trojac vrijedan 120 milijuna eura. Francuski L'Equipe piše kako su pozitivan test imali i Keylor Navas, Marquinhos te Mauro Icardi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sva šestorica su zajedno uživala na Ibizi, a zanimljivo je kako je negativan bio Marco Veratti koji je također bio u njihovom društvu.

Navedeni igrači će morati u karantenu na dva tjedna, a pitanje je što će biti s PSG-om koji je 10. rujna trebao započeti svoj put u novoj sezoni francuskog prvenstva. A obzirom na šestoricu zaraženih, mogli bi još malo pričekati.

Igrači su dobili slobodno nakon poraza od Bayerna (1-0) od 23. kolovoza, a dio njih otišao je na odmor izvan Francuske. Neymar se tako na društvenim mrežama pohvalio objavama sa španjolske Ibize, gdje očito nije poštovao epidemiološke mjere.

Ostatak momčadi PSG-a imat će pojačana testiranja idućih dana kako se zaraza ne bi proširila dalje na momčad.

Vijest o pozitivnim nalazima među igračima nije novost u Ligue 1, ranije su o njima izvijestili Lyon, Marseille, Rennes, Nantes i Montpellier. Marseille, klub hrvatskog reprezentativca Duje Ćaleta-Cara, trebao je otvoriti prvenstvo utakmicom protiv Saint-Étiennea 21. kolovoza, no ta je utakmica odgođena.

PSG-u su odgođene prve dvije utakmice, a Lens bi mu trebao biti prvi protivnik nakon reprezentativne stanke, 10. rujna. Neymar, Di María, Paredes, Icardi, Marquinhos i Icardi vjerojatno će propustiti taj ogled, ali i derbi protiv Marseillea već 13. rujna.

No obzirom na broj zaraženih, pitanje je hoće li se taj susret uopće odigrati. No ako i do njega dođe, jasno je kako će Marseille imati veliku priliku za pobjedu protiv mrskih rivala...

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Lucky Luciano1203 04.09.2020.

    Jel moze ijedna bolescina zaobici ovog neymara gospe ti....

  • domagoj264 04.09.2020.

    Mogu oni i bez njih u prvenstvu.

  • 04.09.2020.

    Pustite ih da igraju! Dosta propagande

Komentiraj...
Vidi sve komentare