To je to što me zanima!

Korona virus ili nedisciplina? Zadar otpustio najboljeg igrača

Navodni je razlog pandemija korona virusa, međutim, u posljednje vrijeme Allen je bio prenestašan, zapravo tijekom cijele sezone, i vjerojatnije je da je njegova disciplina pravi razlog zbog kojeg neće sezonu završiti u Zadru
Vidi originalni članak

Dok košarkaške lopte diljem svijeta miruju, doduše ne sve, s Višnjika dolazi vijest kako Bryon Allen više nije igrač Zadra.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Navodni je razlog pandemija korona virusa, međutim, u posljednje vrijeme Allen je bio prenestašan, zapravo tijekom cijele sezone, i vjerojatnije je da je njegova disciplina pravi razlog zbog kojeg neće sezonu završiti u Zadru. Ako se ona uopće i dovrši.

Uostalom, početkom tjedna američki bek nije ni bio u momčadi protiv Primorske koju je Zadar i bez njegovih 18 poena u prosjeku deklasirao s 20 razlike i ostavio si nadu u ostanak u ABA ligi. Prema nekim informacijama na jedan je trening došao u "civilu".

ČEKA SE RASPLET Zadar drži svoju, a Cibona sudbinu HR košarke u ABA ligi

- On se ogriješio malo o disciplinu. Njegovo neigranje nema veze s načinom igre, nego s ovim prvim, disciplinom. Procijenio sam da pokušamo ovako, ispalo je kako je ispalo - govorio je Zadrov trener Danijel Jusup.

Uz Allena, prema informacijama Dalmatinskog portala, kofere je spremio i Bashir Ahmed koji je stigao sredinom prosinca. I on je ostavio dobar dojam, ali bilo je to sve od njega u Zadru.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 15.03.2020.

    Bez obzira na koronu otisli bi sigirno na ljeto ca jer budimo realni tesko se koji stranac 2 sezone sadrzi u zd, a ova korona je samo ubrzala odlazak jer je moguce da se nece vise ni igrati ove sezone

  • Kuco11 15.03.2020.

    Kraj sezone...

  • VisnjaKK 15.03.2020.

    S obzirom da je otisao i Ahmed prije bi rekla da je onda u pitanju korona.

Komentiraj...
Vidi sve komentare