To je to što me zanima!

Kos na 'Biloj noći': Hajduk ima jako puno navijača u Americi...

Iznenadilo me koliko je naših navijača u Americi. Naša je želja približiti i otvoriti vrata Hajduka svima. Navija li Trump za Hajduk? Malo komplicirano pitanje, rekao je Ivan Kos
Vidi originalni članak

Hajdučka fešta vratila se u Split. Nakon 10 godina 'Bila noć' opet je u Splitu. U hotel Lav u Podstrani stigla je i državna tajnica za sport Janica Kostelić, Kolinda Grabar Kitarović poslala je dres koji je dobila od rukometaša na Euru u Poljskoj lani.

Predsjednik Hajduka Ivan Kos stigao je na feštu direktno iz New Yorka.

I tamo se slavilo.

- Iznenadilo me koliko je naših navijača u Americi. Naša je želja približiti i otvoriti vrata Hajduka svima. Navija li Trump za Hajduk? Malo komplicirano pitanje, vidjet ćemo. Hajduk nije samo nogomet, Hajduk je više od toga - rekao je Ivan Kos i dodao:

- Početak sezone je pred nama, očekujemo pobjede i dobru igru. Sponzori iz Amerike? Nismo se vratili s torbom punom novaca, ali vidjet ćemo što će biti.

POGLEDAJTE VIDEO

Idi na 24sata

Komentari 21

  • denke85 12.02.2017.

    Hajduk je klub sa velikom prosloscu al bez ikakve buducnosti. Ovaj Kos je rijetko antipaticna letjelica, sa njim nema buducnosti!

  • 357 12.02.2017.

    Normalno kad je jos davne 45-te cijela dalmacija emigrirala tamo

  • mihic82 12.02.2017.

    Uskoro počinje sezona i onda pafff ,momcad nikad gora nikad lošije mjesto na tablici tek 4., biti će sretni ostanu li tu. A Dinamo i Rijeku nisu dobili kombiniramo 50 utakmica. E to je stvarnost i noćne bile more!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare