To je to što me zanima!

Košarkaš krenuo stolicom na protivnika, faks ga suspendirao

Silvio De Sousa je na utakmici započeo tučnjavu u koju su se upetljali igrači, treneri i svi drugi koji su se našli u blizini, a u jednom je trenutku uzeo stolicu u ruke i nasrnuo na protivnika...
Vidi originalni članak

Trebala je to biti obična utakmica, sve dok jedan igrač nije izgubio živce. Naime, u završnici utakmice između Kansas Jayhawsksa i Kansas State Wildcatsa u američkoj sveučilišnoj ligi NCAA, košarkaš sveučilišta ponio se nimalo sportski. 

Silvio De Sousa (igrač u bijelom dresu s brojem 22) je na utakmici započeo tučnjavu u koju su se upetljali igrači, treneri i svi drugi koji su se našli u blizini. Neki zbog nervoze kako bi se fizički obračunali, a neki kako bi cijelo to ludilo pokušali zaustaviti. 

U tom je trenutku Silvijeva momčad gubila 81-59, a čini se kako je svoje nezadovoljstvo pokazao na krivi način. Blokirao je šut protivniku, a zatim na trenutak zastao nad njim pa započeo tučnjavu.

U jednom je trenutku čak uzeo stolicu u ruke i krenuo na svoje protivnike zbog čega ga je fakultet na kraju suspendirao na neko vrijeme, a o tome hoće li se nastaviti školovati ondje će odlučiti kasnije.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Matisimo1 23.01.2020.

    Malo ste falili video al nmvz

Komentiraj...
Vidi sve komentare