To je to što me zanima!

Košarkaški spektakl u Ciboni: Dinamo protiv Panathinaikosa!

Šesterostruki prvak Europe u Zagrebu će gostovati 8. rujna, a u Draženovom domu će zaigrati sjajni košarkaši poput Vildoze, Lessorta, pa i brat jednog od najboljih košarkaša svijeta - Kostas Antetokounmpo
Vidi originalni članak

U KK Dinamo traju pripreme za novu sezonu. Istina, igrači su još na zasluženom odmoru, traži se i novo trenersko rješenje (puno se priča o Ivanu Tomasu), ali čelnici kluba rade punom parom. Tako je dogovorena i prijateljska utakmica sa šesterostrukim europskim prvakom Panathinaikosom. Košarkaški spektakl održat će se 8. rujna u Draženovom domu, a Panathinaikos u Zagreb stiže predvođen sjajnim trenerom Erginom Atamanom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Suradnja između Dinama i Panathinaikosa traje dvije godine, naše prijateljstvo traje na više nivoa. Znate da i naše dvije navijačke skupine gaje odlične odnose, a u Zagreb će stići i neka ozbiljna europska imena poput Vildoze, Lessorta, Kostasa Antetokounmpa... Želimo podići razinu košarkaške uzbudljivosti u Zagrebu, klub dodatno podići i na organizacijskoj razini - kaže predsjednik KK Dinamo Marijan Pojatina.

U Dinamu imaju velike planove oko utakmice s Panathinaikosom. 

- Posebni uzvanici bit će nogometaši i košarkaši koji su igrali u oba kluba, te se nadamo da ćemo ih sve okupiti, od Velimira Zajeca i Stojka Vrankovića, preko Igora Bišćana, Silvija Marića, Jurice Golemca, Damira Mulaomerovića, Gorana Vlaovića, Dine Rađe, Nikše Prkačina i drugih. I to ne samo na ovoj utakmici Dinama i Panathinakosa, već i na prigodnoj plavo zelenoj gala večeri koja će se organizirati u sklopu ovog košarkaškog susreta - kazao je Pojatina.

Prijateljski ogled s jednim od najvećih klubova Europe s nestrpljenjem čekaju i igrači...

- Prošle sezone smo stvarno bili složni kao momčad, to se vidjelo i na terenu. Znate kako je to inače u sportu, čim završi sezona, svatko ode na svoju stranu, a mi smo i dalje svi redovito u kontaktu, puno pričamo i izvan sezone. I svi su suigrači ugodno iznenađeni, jako motivirani za ovaj dvoboj s Panathinaikosom. I ovo je velika nagrada za naše navijače, ljude u klubu, ali i nas igrače, zaigrati u svom gradu pred našim navijačima, protiv ovakvog suparnik - kaže dokapetan KK Dinamo Andro Anzulović.

KK Dinamo očigledno raste na svim razinama, ambiciozna uprava u Zagreb je dovela i ponajbolju momčad Europe. Košarka se polako budi u Zagrebu, a tko bi rekao da "junaci te priče" neće biti ni Cibona i Cedevita, već - KK Dinamo Zagreb. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Filipescu K 30.06.2023.

    Rađa? Taj nema šanse da dođe jer su mu uvjerenja slična Livajinim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare