To je to što me zanima!

Kosovari: Utakmica Ballkanija i Dinama pod istragom je zbog sumnje da je bila namještena!

Možemo potvrditi da državni tužitelj provodi istražne radnje po tom pitanju, rekla je glasnogovornica kosovskog tužiteljstva gotovo pola godine nakon utakmice Ballkanija i Dinama (2-0)
Vidi originalni članak

Utakmica Ballkanija i Dinama (2-0) u Konferencijskoj ligi odigrana 5. listopada u Prištini pod istragom je zbog sumnji kosovskih vlasti oko namještanja, piše kosovski portal Gazeta Nacionale pozivajući se na izjavu glasnogovornice tamošnjeg tužiteljstva Laurete Ulaj.

- Možemo potvrditi da državni tužitelj provodi istražne radnje po tom pitanju - rekla je Ulaj.

Ballkani je pobijedio 2-0 i dominirao čitavu utakmicu, "modri" su izgledali beskrvno i odigrali užasno. Trener Sergej Jakirović teško je mogao objasniti takvo izdanje, razmišljao je o ekspresnom odlasku s klupe, ali su ga iz uprave tada nagovorili da ostane u klubu.

- Ovo mi je najteži poraz u karijeri, ma ovo nije bilo ni blizu Dinama. Moj najteži poraz, ovo nema veze s vezom, ovo je meni teška bruka. Pali smo bez ispaljenog metka, meni je to nezamislivo. Teren? Ma on je isti i njima i nama, ako ne možete dobiti duel, proći nekoga, to nema veze s terenom. A napravili smo toliko grešaka, svaki dan treniramo da budemo bolji, možda i ne možemo bolje od ovoga - govorio je Jakirović.

- Moji igrači su pobjednici. Svi se mi zajedno borimo za uspjeh do kojeg smo stigli. S momčadima poput Dinama, zbog njihova velikog iskustva, obično ne možete odigrati tako briljantnu utakmicu. Ali mi smo tu razliku ublažili zajedništvom i borbom - kazao je trener Ballkanija Ilir Daja.

Predsjednik Ballkanija Arsim Kabashi nije bio dostupan za komentar kosovskog medija. Taj je klub u drugoj utakmici ovih klubova na Maksimiru glatko izgubio 3-0. Koeficijent na pobjedu kosovskog prvaka u utakmici koja je navodno pod istragom iznosio je 5,20.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mmm.mmm 31.03.2024.

    Da mi imamo pravosuđe Dinama ne bi bilo ni na mapi deset godina prevare najmanje ne čudi me ovo to je njima normalno

  • Dr Strangelove 31.03.2024.

    Orjuna opet jaše

  • moja cetina 30.03.2024.

    konstantno ocrnjivanje jedinog našeg kolilko tolikog relevantnog kluba u 'europi". Ali klub ima (napokon) ljude u upravi da se zaštite od ovih podmetanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare