Obavijesti

Sport

Komentari 9

Kosovari: Utakmica Ballkanija i Dinama pod istragom je zbog sumnje da je bila namještena!

Kosovari: Utakmica Ballkanija i Dinama pod istragom je zbog sumnje da je bila namještena!

Možemo potvrditi da državni tužitelj provodi istražne radnje po tom pitanju, rekla je glasnogovornica kosovskog tužiteljstva gotovo pola godine nakon utakmice Ballkanija i Dinama (2-0)

VIDEO

Utakmica Ballkanija i Dinama (2-0) u Konferencijskoj ligi odigrana 5. listopada u Prištini pod istragom je zbog sumnji kosovskih vlasti oko namještanja, piše kosovski portal Gazeta Nacionale pozivajući se na izjavu glasnogovornice tamošnjeg tužiteljstva Laurete Ulaj.

- Možemo potvrditi da državni tužitelj provodi istražne radnje po tom pitanju - rekla je Ulaj.

Ballkani je pobijedio 2-0 i dominirao čitavu utakmicu, "modri" su izgledali beskrvno i odigrali užasno. Trener Sergej Jakirović teško je mogao objasniti takvo izdanje, razmišljao je o ekspresnom odlasku s klupe, ali su ga iz uprave tada nagovorili da ostane u klubu.

Priština: FC Ballkani i GNK Dinamo u utakmici 2. kola UEFA Konferencijske lige

- Ovo mi je najteži poraz u karijeri, ma ovo nije bilo ni blizu Dinama. Moj najteži poraz, ovo nema veze s vezom, ovo je meni teška bruka. Pali smo bez ispaljenog metka, meni je to nezamislivo. Teren? Ma on je isti i njima i nama, ako ne možete dobiti duel, proći nekoga, to nema veze s terenom. A napravili smo toliko grešaka, svaki dan treniramo da budemo bolji, možda i ne možemo bolje od ovoga - govorio je Jakirović.

- Moji igrači su pobjednici. Svi se mi zajedno borimo za uspjeh do kojeg smo stigli. S momčadima poput Dinama, zbog njihova velikog iskustva, obično ne možete odigrati tako briljantnu utakmicu. Ali mi smo tu razliku ublažili zajedništvom i borbom - kazao je trener Ballkanija Ilir Daja.

Predsjednik Ballkanija Arsim Kabashi nije bio dostupan za komentar kosovskog medija. Taj je klub u drugoj utakmici ovih klubova na Maksimiru glatko izgubio 3-0. Koeficijent na pobjedu kosovskog prvaka u utakmici koja je navodno pod istragom iznosio je 5,20.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...