To je to što me zanima!

Kostelić: Wengen zauvijek u posebnom kutku mojeg srca

Posebno sam ponosan što će se moje ime vezati uz jednu od najmitskijih skijaških utrka, napisao je Ivica na Facebooku nakon današnje slalomske utrke u Wengenu
Vidi originalni članak

Ivica Kostelić i Wengen u posebnoj su ljubavi. Najuspješnije je to skijalište u karijeri najboljeg hrvatskog skijaša u povijesti. Nakon čak 17 postolja i sedam pobjeda, Ivica se danas nije uspio plasirati ni u drugu slalomsku vožnju. Ljubav između Profesora i Švicaraca potvrđuje i nekoliko 'gaža' u kojima im je Ivica u više navrata zasvirao Johnny B. Good. Stoga ne čudi Ivičina posebna posveta Wengenu nakon današnje utrke:

'Gdje god bih prošao kroz Berner Oberland u zadnjih desetak dana, nailazio sam na bezbrojne izraze iskrenog poštovanja i potpore švicarskih ljudi, s toliko otvorenih emocija što ih Švicarci tradicionalno ne pokazuju. Pa premda sam stranac, poslije 16 godina utrkivanja, 17 postolja i 7 pobjeda što sam ih postigao u ovom prekrasnom srcu Švicarske, osjećao sam se kao "ein Berner Oberländer namens Kostelić", kako su me jednom nazvali domaćini. Berner Oberland, a osobito Wengen će kao mjesto mojih najvećih uspjeha ostati zauvijek u posebnom kutku mojeg srca. Posebno sam ponosan što će se moje ime vezati uz jednu od najmitskijih skijaških utrka', napisao je Ivica Kostelić na Facebooku.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • felipe 18.01.2016.

    Rekreativno skijanje.....

  • duje912 17.01.2016.

    ivice DOSTA nam je tvojih izleta po svijetu na NAŠ račun!"!!!

  • mazaluna 17.01.2016.

    Pa znate vi koliko on nas košta ,cijela svita od oca,sestre doktora,majstora za skije i svi dobivaju za to plaču a on ne može ni u drugu trku.O.K. pobjeđivao je i to smo platili ali sada bi bilo dosta.Da i jadnhi Pavlek koji je tepih po kojem ovi gaze.

Komentiraj...
Vidi sve komentare