To je to što me zanima!

'Kouassi ostaje, prihvatili smo ponudu za Josipa Radoševića'

Imamo dva kluba s konkretnim ponudama, a što će se Josip odlučiti vidjet ćemo. Mi smo prihvatili jednu ponudu, rekao je sportski direktor Hajduka, Sergije Krešić
Vidi originalni članak

Sportski direktor Hajduka Sergije Krešić potvrdio je interes dva talijanska kluba za Josipa Radoševića, kao i da je Hajuduk prihvatio jednu od ponuda.

- Imamo dva kluba s konkretnim ponudama, a što će se Josip odlučiti vidjet ćemo. Hajduk se opredijelio, sad je sve na njemu. Znate kako je, svaki posao ima tri strane, dva kluba i igrača. Ako se svi ne usaglase, onda nema ništa od posla – kazao je Krešić i najavio kako ponude nemaju vremenski okvir, odnosno, da je pitanje prodaje Radoševića otvoreno do kraja prijelaznog roka.

Sportski direktor Hajduka nije želio otkriti imena klubova, no već je poznato kako je ponuda Parme nešto povoljnija za Hajduk i iznosi oko 3 milijuna eura, dok Napoli nudi pola milijuna era manje, no Radošević je skloniji odlasku na jug Italije.

- Sve je na Josipu, mi smo se odlučili i to je sve što vam mogu reći – kazao je Krešić, koji je potvrdio kako je Kouassi zadovoljio na probi.

- Trener Krstičević je dao zeleno svjetlo, s tim smo se složili i svi koji se u klubu pitaju o takvim temama, i sada je tehnička stvar da Kouassi prođe liječničke preglede.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • RueOnore 17.01.2013.

    Drogba ce unistit agregat

  • Filip 3 17.01.2013.

    zao mi je kaj mali radosevic nije ostal jos sezonu dvije pa se prodal mozda i za duplo, ali nema hajduku nazalost druge nego prodavati...a za malog "drogbu" mi je iskreno jako drago, nadam se da bu se dokazal i postal miljenik torcide...sretno obojici

  • Tsubasa Ozora 17.01.2013.

    drago mi je da još jedan Hrvat ide u Italiju.. mali Radošević je idealan igrač za Serie A i mislim da će se brzo priviknuti na njihov način igre.. samo mora odabrati pravilno između Parme i Napolija.. u Parmi će definitivno više igrati, a Napoli je među 5 naj klubova u ligi.. što god da odabere ne može pogriješiti.. ne preostaje nam ništa nego mu poželjeti sreću i da postane dobar igrač jer će nam trebati u reprezentaciji.. sretno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare