To je to što me zanima!

Kova isprovocirao Portugalce i dobio zvižduke cijelog stadiona

U jednom duelu kod korner zastavice Joao Pereira točno pred pomoćnim sucem udario našeg reprezentativca koji je pao na travnjak. Za glavnog suca Colluma iz Škotske nije bilo dileme
Vidi originalni članak

Europski prvak napravio je važan korak u svom putu u Ligi prvaka. Real Madrid odnio je pobjedu u Lisabonu protiv Sportinga 2-1. Varane je zabio za 0-1 u 29. minuti, a Portugalcima je situacija otežana u 63. minuti poslije crvenog kartona Pereire kojeg je isprovocirao naš Mateo Kovačić.

U jednom duelu kod korner zastavice Joao Pereira točno pred pomoćnim sucem udario našeg reprezentativca koji je pao na travnjak. Za glavnog suca Colluma iz Škotske nije bilo dileme - izravan crveni karton pokazao je domaćem igraču. Do kraja utakmice Kova je trpio stalne zvižduke domaće publike koja je smatrala da se tu radilo o glumi.

VIDEO

Sporting se uspio vratiti i s igračem manje preko gola Silve iz penala u 80. minuti, međutim, Real je preko Benzeme u 87. stigao do vrlo važnih bodova u Ligi prvaka.

Dortmund i Real potvrdili su prolazak iz skupine F, a u Madridu će se 7. prosinca odlučivati o pobjedniku skupine njihovim međusobnim duelom.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • nogofil 23.11.2016.

    Pa imao je Kova od koga učiti. U istoj momčadi je najveći od najvećih simulanata - Ronaldo.

  • fcbarca_1 23.11.2016.

    Pa svi kad dođu u Real prvo moraju proći glumačku akademiju. Hebote pa ovakve glume se nebi posramio niti Penaldo. A sudac standardno dobar u korist reala.

  • dobro jutro 23.11.2016.

    I to je profesionalizam,odlicna utakmica,Kova igrao jako dobro ,a Sportingovi igraci su igrali dosta na granici grubosti,ostro

Komentiraj...
Vidi sve komentare