To je to što me zanima!

Kovač kamp Tivoli ugrabio ispred Nijemaca i Francuza?

Hrvatska nogometna reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Brazilu smještena bi mogla biti u Tivoli Ecoresortu, luksuznom odmaralištu na obali Atlantskog oceana...
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija za svoju je bazu na SP-u odabrala Tivoli Ecoresort, luksuzno odmaralište s pet zvjezdica u gradu Praia do Forte na obali Atlantskog oceana. 

Izbornik Niko Kovač kamp je navodno zakapario ispred Francuza i Nijemaca. Ecoresort je od stadiona u Sao Paolu udaljen 1450 km, od Recifea 700 km, a od Manausa 2700 km.

Hrvatskoj delegaciji na čelu s izbornikom Nikom Kovačem ovaj luksuzni resort prva je opcija, a za njega su itekako zainteresirani njemački izbornik Joachim Löw te francuski prvi čovjek struke Didier Deschamps. Ekološki resort ima pet zvjezdica, a dodatna preporuka mu je i činjenica da su tijekom ždrijeba skupina za Svjetsko prvenstvo u njemu boravili predstavnici Fife.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • amd009 11.12.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • 10.12.2013.

    Nemoguće da ispred Francuske jer će Platini umiješat svoje prste.

  • Majstorsmora_2 10.12.2013.

    kad saznaju angela i mišel- gotovi smo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare