To je to što me zanima!

Kovač nakon poraza: Rezultat ne pokazuje baš pravu sliku...

Jedina dobra stvar je što su oni danas remizirali pa nisu pobjegli još dalje, no i sedam bodova je velika prednost, rekao je Niko za Borussiju Dortmund koja sada njegovoj momčadi bježi sedam bodova
Vidi originalni članak

Bayern je izgubio od Bayer Leverkusena 3-1, a Niko Kovač ne smatra da su njegovi igrači zaslužili kući ići s nula bodova u džepu...

ZAUSTAVLJEN KOVAČEV NIZ Kramarić dalje rešeta, Bayern izgubio nakon 7 pobjeda u nizu

Poveo je Bayern u prvom poluvremenu, s prednošću otišao i na predah, no u drugom poluvremenu domaćini su to preokrenuli.

- Igrali smo dobro prvo poluvrijeme, ali rezultat ne pokazuje pravu sliku utakmice. Odlučujuća scena je pogotovo bila ona kada nam je gol za 2-0 poništen zbog zaleđa, inače bismo imali ovu utakmicu... No neriješen rezultat bio bi pošten, pa oni su zabili tri gola, a četiri puta su gađali u okvir - požalio se Niko pa prokomentirao zaostatak za Borussijom, koja je danas remizirala s Eintrachtom:

- Jedina dobra stvar je što su oni danas remizirali pa nisu pobjegli još dalje, no i sedam bodova je velika prednost.

Bayern će sljedeće kolo na Allianz Areni dočekati Schalke, a Kovač i društvo se mogu nadati kako bi Hoffenheim u Dortmundu mogao uzeti bodove te im pomoći u utrci za naslov... Vremena je sve manje, ostalo je još 14 kola!

Idi na 24sata

Komentari 27

  • lija 970 03.02.2019.

    Da ne igra i on bez golmana? Bajernu svako dadne gol rupa u obrani i na golu

  • user_440339 03.02.2019.

    Sven ulreich kod slobodnjaka amaterski

  • user_440339 03.02.2019.

    Koje greške mats hummels radi

Komentiraj...
Vidi sve komentare