To je to što me zanima!

Kovač našao zamjenu Robbenu: Dat će 60 milijuna € za Chiesu

Ipak, Bayern nije jedini koji želi 21-godišnjeg Talijana. Opasno je zagrizao i Juventus, a Federico je i na listi želja Manchester Cityja, Uniteda, a možda bi mogao i postati suigrač našem Luki Modriću u Realu
Vidi originalni članak

Momčad Nike Kovača u Bayernu puna je igrača koji su prošli svoje najbolje godine, a jedan od njih je i Arjen Robben, za kojeg klub hrvatskog stratega već traži zamjenu.

I našli su je u 21-godišnjem Talijanu Federicu Chiesi. Chiesa briljira u Fiorentini, a kako prenosi Tancredi Palmeri, novinar beIN Sporta, Bayern München zasad je od europskih divova jedini poslao konkretnu ponudu, i to tešku 60 milijuna eura.

Chiesa je najdominantniji na krilu te ga zato i vide kao zamjenu za Robbena, no očekivano, on nije jedino na Bayernovom radaru. Već duže vrijeme želi ga i Juventus, a o mogućem transferu u 'staru damu' piše se od zimskog prijelaznog roka. Ipak, Juventus ima i više nego dovoljno popunjenu napadačku rotaciju pa bi bilo čudno platiti 60 milijuna eura za još jednog igrača koji operira na sličnim pozicijama.

Uz Juve, o dovođenju Chiese razmišljaju i dva Manchestery, City i United, kao i Real Madrid.

Federico je inače sin legendarnog Enrica Chiese koji je preko dva desetljeća nastupao u Serie A kao napadač, a odigrao je preko pet stotina utakmica u talijanskom prvenstvu te u njemu zabio i 171 gol.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Buki777 14.05.2019.

    Kovac je bivsi vec,nebu on nikog dovel

  • 14.05.2019.

    Novi Trener Bayerna već dogovorena Stvar !!!! Kovač ako je pametan uzme Titule i bris !!!!

  • 1980bena 14.05.2019.

    bayern je jedan od najvecih klubova ali nikada se nije razbacivao novcima,ovaj put ce morati odrijesiti vrecu iako i po njemackoj ligi ima i jeftinijih igraca npr,werner koji je odlican..sve su zaradili svojim radom i nisu u kreditu zato ih i obožavam..nadam se da ce za slijedecu sezonu biti opet pravi,jer pavard i hernandez su odlicna pojacanja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare