To je to što me zanima!

Kovač: Od ljeta ću opet voditi nekoga! Gdje? Ima dobrih liga

Hrvatski trener Niko Kovač prekinuo je šutnju nakon napuštanja Bayerna. 'S Hansijem sam se čuo na njegov rođendan. Poželio sam mu puno uspjeha, a novi posao ću početi od ljeta'
Vidi originalni članak

U intervjuu za Servus TV, hrvatski nogometni stručnjak, Niko Kovač prekinuo je svoju 'silenzio stampu' nakon otkaza u bavarskom gigantu Bayernu (nakon poraza od Eintrachta 5-1). Odmah su krenule spekulacije da će Kovač doći natrag u u Frankfurt, da će preuzeti Herthu pa čak i otići na Otok u Arsenal ili West Ham. A on se sve to vrijeme - odmarao. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Skija i gleda NFL

- Sada sam dva tjedna u komadu bio na skijanju, to nisam napravio 13 godina. Bio sam u Miamiju na Superbowlu jer sam veliki obožavatelj američkog nogometa. Uživam sam u vremenu - rekao je u intervjuu.

Bayernu, kaže, ništa ne zamjera. 

- Kada pogledam unatrag, na te tri i pol godine u Bundesligi, mogu reći da sam postao bolji trener. Vrijeme provedeno u Münchenu bilo je jako uspješno i puno sam naučio. Zahvalan sam što sam dobio tu priliku jer svi žele u Bayern, ali rijetki to uspiju. Naravno, intenzitet rada je visok, ali iskustvo koje nosim odande ću sigurno koristiti u budućnosti - izjavio je bivši 'vatreni'.

Čuo se s Hansijem

Ta razdoblje u kojemu će koristiti naučeno u Bayernu na redu je već za koji mjesec.

- Opet u sebi osjećam onaj pozitivan naboj i mislim da bih od ljeta mogao opet postati trener nekog kluba. Teško je naći nešto veće od Bayerna, ali to mi nije bitno. Bitno mi je da se mogu identificirati s klubom. Puno je dobrih liga, od engleske, španjolske pa i Bundeslige koja je uvijek zanimljiva - bacio je 'bubicu' u uho hrvatski stručnjak.

Njegov nasljednik na klupi Bayerna, Hansi Flick, bio je njegov pomoćnik. Bavarci s njim izgledaju moćno, a Kovač je i na odlasku rekao da će on i njegov brat Robert zauvijek ostati navijači Bayerna pa toliko i ne čudi da između Nike i Hansija nema zle krvi. Bayern u Englesku na susret s Lampardovom momčadi putuje s puno optimizma da će nastaviti sa svojim uspjesima u ovosezonskoj Ligi prvaka.

- Čuo sam se s Hansijem u ponedjeljak. Čestitao sam mu rođendan i poželio sreću protiv Chelseaja - rekao je. 

Ne zamjera igračima

Komentari samih igrača o Niki Kovaču nisu bili najpozitivniji, a javnost su najviše potresli oni Thomasa Müllera i sličnih ikona münchenskog kluba.

- Nogomet sa sobom nosi puno emocija. Puno ljudi kaže puno stvari, ali to ne smijete uvijek ozbiljno shvatiti. Uvijek gledam naprijed, mislim da je tako bolje - zaključio je Niko.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • violetmind 25.02.2020.

    U din😎

  • violetmind 25.02.2020.

    U repku hrv😃

  • VOLBEAT 25.02.2020.

    Niko je odličan trener, iako mislim da je Bayern bio "prevelik zalogaj", ne zato što on nije dovoljno dobar, već što je to nacionalni klub, a njega je radi politike uvijek teško voditi. Bilo bi mu bolje malo do Otoka..

Komentiraj...
Vidi sve komentare