Obavijesti

Sport

Komentari 20

Kovač: Od ljeta ću opet voditi nekoga! Gdje? Ima dobrih liga

Kovač: Od ljeta ću opet voditi nekoga! Gdje? Ima dobrih liga
5

Hrvatski trener Niko Kovač prekinuo je šutnju nakon napuštanja Bayerna. 'S Hansijem sam se čuo na njegov rođendan. Poželio sam mu puno uspjeha, a novi posao ću početi od ljeta'

VIDEO

U intervjuu za Servus TV, hrvatski nogometni stručnjak, Niko Kovač prekinuo je svoju 'silenzio stampu' nakon otkaza u bavarskom gigantu Bayernu (nakon poraza od Eintrachta 5-1). Odmah su krenule spekulacije da će Kovač doći natrag u u Frankfurt, da će preuzeti Herthu pa čak i otići na Otok u Arsenal ili West Ham. A on se sve to vrijeme - odmarao. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:52

Skija i gleda NFL

- Sada sam dva tjedna u komadu bio na skijanju, to nisam napravio 13 godina. Bio sam u Miamiju na Superbowlu jer sam veliki obožavatelj američkog nogometa. Uživam sam u vremenu - rekao je u intervjuu.

Bayernu, kaže, ništa ne zamjera. 

- Kada pogledam unatrag, na te tri i pol godine u Bundesligi, mogu reći da sam postao bolji trener. Vrijeme provedeno u Münchenu bilo je jako uspješno i puno sam naučio. Zahvalan sam što sam dobio tu priliku jer svi žele u Bayern, ali rijetki to uspiju. Naravno, intenzitet rada je visok, ali iskustvo koje nosim odande ću sigurno koristiti u budućnosti - izjavio je bivši 'vatreni'.

Čuo se s Hansijem

Ta razdoblje u kojemu će koristiti naučeno u Bayernu na redu je već za koji mjesec.

- Opet u sebi osjećam onaj pozitivan naboj i mislim da bih od ljeta mogao opet postati trener nekog kluba. Teško je naći nešto veće od Bayerna, ali to mi nije bitno. Bitno mi je da se mogu identificirati s klubom. Puno je dobrih liga, od engleske, španjolske pa i Bundeslige koja je uvijek zanimljiva - bacio je 'bubicu' u uho hrvatski stručnjak.

Njegov nasljednik na klupi Bayerna, Hansi Flick, bio je njegov pomoćnik. Bavarci s njim izgledaju moćno, a Kovač je i na odlasku rekao da će on i njegov brat Robert zauvijek ostati navijači Bayerna pa toliko i ne čudi da između Nike i Hansija nema zle krvi. Bayern u Englesku na susret s Lampardovom momčadi putuje s puno optimizma da će nastaviti sa svojim uspjesima u ovosezonskoj Ligi prvaka.

- Čuo sam se s Hansijem u ponedjeljak. Čestitao sam mu rođendan i poželio sreću protiv Chelseaja - rekao je. 

Ne zamjera igračima

Komentari samih igrača o Niki Kovaču nisu bili najpozitivniji, a javnost su najviše potresli oni Thomasa Müllera i sličnih ikona münchenskog kluba.

- Nogomet sa sobom nosi puno emocija. Puno ljudi kaže puno stvari, ali to ne smijete uvijek ozbiljno shvatiti. Uvijek gledam naprijed, mislim da je tako bolje - zaključio je Niko.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja