To je to što me zanima!

Kovač otkrio posebne metode: Zviždim im da ne uđu u rutinu

Ponekad namjerno zviždim na treningu kako bih potaknuo agresiju. Kad zavlada rutina, a s njom ide i letargija. Zbog toga se ponekad moram služiti manipulativnim metodama, kaže Niko Kovač
Vidi originalni članak

Niko Kovač je nakon prve utakmice s Liverpoolom u Ligi prvaka (0-0) priznao da su njegovi igrači glumili grčeve kako bi malo potrošili vrijeme. Pohvalio je njihovo iskustvo i snalažljivost, a sada je priznao da se i on sam ponekad služi malim trikovima.

S njima je počeo nakon serije loših rezultata u Bayernu. I čini se da je pogodio jer je Bayern uspio dostići veliku prednost koju je imala Borussia Dortmund, izjednačiti se bodovno s njima na vrhu i uključiti ponovno u borbu za naslov prvaka.

- Ponekad namjerno zviždim na treningu kako bih potaknuo agresiju - priznao je Kovač u razgovoru za Frankfurter Allgemeinen Zeitung.

- Kad zavlada rutina, a s njom ide i letargija. Zbog toga se ponekad moram služiti manipulativnim metodama - dodao je Kovač koji je svjestan du su njegovi igrači nabrijaniji na Ligu prvaka nego na domaće prvenstvo.

- Normalno je da ih drugačije doživljavaju. Liga prvaka je san koji su imali u mladosti. Kada san postane stvarnost, onda daju sve od sebe, dok je Bundesliga njihova svakodnevica. Liga prvaka daje im motiv za izvanredan napor.

Uzvratna utakmica Bayerna i Liverpoola igra se u srijedu na Allianz Areni.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • blokirani_lovac 09.03.2019.

    Bajern-Liverpool 1:1

  • zlica2 09.03.2019.

    Coban tjera ovcice...

  • 09.03.2019.

    Da sam ja Niko- uzeo bi prvenstvo, poslikao se sa njihovim tanjurom, zahvalio na suradnji i otišao dalje... uzeo je kup, uzet ce prvenstvo a ekipa sere po njemu... ma fuck off svi Niko👏👏👏

Komentiraj...
Vidi sve komentare