To je to što me zanima!

Kovač potvrdio: Mandžukić je zdrav i bit će spreman za Italiju

Hrvatski nogometaši otputovali su na utakmicu četvrtog kola europskih kvalifikacija u Italiji. Niko Kovač veliki je optimist, no najavio je jako tešku utakmicu u Milanu
Vidi originalni članak

Uvijek sam optimističan prije gostovanja pa tako i sada. Bit će ovo vrlo teška utakmica, pogotovo jer oni još nisu izgubili u svom domu, rekao je Niko Kovač prije polaska u Italiju na utakmicu 4. kola kvalifikacija za EP.

Izbornik zna što Hrvatsku čeka u nedjelju (20.45) na Giuseppe Meazzi, no tvrdi kako 'kockasti' nikako neće imati lakši posao izostankom najboljeg talijanskog igrača.

- Ne padam na te štoseve da su oni slabiji bez Pirla. Italija ima odličnu momčad i imaju dovoljno kvalitetnih igrača da nadomjeste Pirla - kaže izbornik.

Iz Milana dolaze informacije da će stadion biti pun. Ipak se igra derbi naše skupine.

- Koliko ja čujem, bit će oko 60.000 ljudi. No moji igrači imaju puno takvih utakmica u nogama i ne brinem se. Imali smo mi i utakmicu s Bugarskom gdje je stadion bio pun pa su se momci dobro snašli. Bit će dosta i naših navijača, a to nam je dodatan motiv.

Utakmica B momčadi u Londonu protiv viceprvaka Argentine pokazala je da više nema sigurnih u prvih 11.

- Dečki su odigrali stvarno dobro. No to je bit svake reprezentacije, da igrači koji nisu u prvom planu stvaraju pritisak na one koji jesu. Ovo je reprezentacija, tu nitko nije siguran za svoju poziciju - kaže Kovač.

Mario Mandžukić propustio je jučerašnji trening zbog lakše prehlade, no bit će spreman za Italiju.

- Da, Mandžo je spreman, nema nikakvih problema - zaključio je izbornik.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Kalča 99 15.11.2014.

    Odgođeno

  • MartaBrekalo 15.11.2014.

    čovjek s pravim namještenim utakmicama, dobila sam nedavno zadnju kod njega , imate dolje link pa uđite i uvjerite se sami... bila sam samohrana majka ostavljena u dugovima i s djetetom, ovaj gospodin me je izvukao iz problema, ovim putem želim reći hvala https://www.facebook.com/profile.php?id=100006989206228&fref=ts ..

  • KIŠA_1 15.11.2014.

    Pravi pristup i vrlo velika mogućnost da ćemo pobijediti!Hrvatska!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare