To je to što me zanima!

Kovačev Bayern sve bolji: U minuti zabili dva i srušili AEK

Bayern nastavlja s dobrim rezultatima. Ovoga puta stradao je AEK u trećem kolu grupne faze Lige prvaka. Utakmica se igrala u Ateni, a golove su zabili Martinez i Lewandowski...
Vidi originalni članak

U popodnevnim utakmicama 3. kola Lige prvaka minhenski Bayern je slavio u Ateni kod AEK-a s 2-0, dok su u Bernu Young Boysi i Valencia igrali 1-1. 

Bayern našeg Nike Kovača se jako mučio na Olimpijskom stadionu, njemački prvak je igrao jako loše i bezidejno protiv defenzivne grčke momčadi.Konačno, u 61. minuti Bayern je došao do gola kada je udarac Robbena blokiran, a Javi Martinez odbijenu loptu volejem zakucava u mrežu.

Drugi gol za Bavarce je uslijedio nakon samo dvije minute i prodora Rafinhe koji je na drugoj vratnici pronašao potpuno samog Lewandovskog i pogodak je bio neizbježan. Kovač sada može odahnuti jer je nakon velike krize uspio vezati dvije pobjede nakon što su u prvenstvu slavili kod Wolfsburga (3-1). 

Marko Livaja nije bio u sastavu grčke momčadi. U ovoj skupini kasnije igraju Ajax i Benfica. Vodi Bayern sa 7 bodova, Ajax ima 4, Benfica 3, a AEK je bez bodova. 

Young Boys i Valencia su odigrali 1-1, a to je švicarskom prvaku prvi gol i prvi bod u Ligi prvaka. Španjolska momčad je povela u 26. minuti pogotkom Mitchya Batshuayia, a Young Boysi su izjednačili golom iz kaznenog udarca Francuza Guillamea Hoarau. Bio je to prvi gol Švicaraca u ovogodišnjoj Ligi prvaka. Tri minute prije kraja Young Boysi su imali priliku za pobjedu, ali je udarac Sanoga glavom završio na vratnici. Valencia je tako još uvijek bez pobjede.   

U ovoj skupini kasnije igraju Manchester United i Juventus. Juve vodi s 6 bodova, United ima 4, Valencia 2, a Young Boysi 1 bod. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • d620 23.10.2018.

    maknes jamesa i bayern prodise

  • silaaaa 23.10.2018.

    Bravo za niku, sto ostavlja mullera na klupi. Muller je najveca nogometna prevara sto postoji. samo kad vidis njegove pokrete zapitas se kako taj covjek moze igrati za bayern i njemacku. Lopta mu se lijepi za noge i to mu je jedina kvaliteta

  • MateCro 23.10.2018.

    Samo 0:2 a moglo je komotno biti 0:8

Komentiraj...
Vidi sve komentare