To je to što me zanima!

Kovačev debi u Ligue 1: Krenulo je grozno, ali na kraju se spasili

Pet mjeseci nakon prekida sezone zbog korona virusa, francuska Ligue 1 ušla je u novu sezonu. Prvu službenu utakmicu na klupi Monaca imao je Niko Kovač, a 'kneževi' su se spasili poraza na startu (2-2)
Vidi originalni članak

Prva utakmica u francuskom prvenstvu za Niku Kovača prošla je bolje nego što je izgledalo u 21. minuti utakmice. Kneževi su na kraju došli do boda, mogli su i do pobjede, ali s obzirom da je Reims u vrlo ranoj fazi utakmice imao dva gola prednosti, na kraju mogu biti zadovoljni i bodom (2-2).

Dia je zabio za goste već u petoj minuti utakmice, a 16 minuta kasnije poentirao je i Toure. Bio je to težak početak za Kovačeve izabranike, ali kao što je Niko u više navrat govorio, njegova momčad mora pokazati karakter - što su i napravili u nastavku. Prije odlaska na odmor zabo je Disasi za 2-1 te tako dao vjetar u leđa 'kneževima'.

Pomoglo im je to jer je već u 55. minuti izjednačio Badiashile što je bilo veliko olakšanje za Kovača. Nakon toga je Reims imao dvije prilike, ali promašivali su Dia i Berisha, da bi u petoj minuti sudačke nadoknae upravo Badiashile umalo postao heroj, ali njegov je udarac glavom otišao malo pored lijeve stative.

Sljedeću utakmicu 'kneževi' igraju za tjedan dana kad gostuju u Metzu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • izvornjak 23.08.2020.

    Monaco je danas bio jako dobar, statistika je cijela na njegovoj strani, istina je da se na kraju samo rezultat gleda, ali bit ce Niko veliki trener, greska mu je samo to sto je poranio u veliki klub poput Bayerna

  • bernardino 23.08.2020.

    Zapamtite šta ste sada pisali, pa se čujemo za nekoliko godina!

  • The_Man 23.08.2020.

    gost uzeo ključan bod u gostima protiv izravnog konkurenta za ispadanje iz prve lige..

Komentiraj...
Vidi sve komentare