To je to što me zanima!

Kovačević ekskluzivno o opakoj bolesti: 'Pozlilo mi je u autu, a onda su otkrili rak. Vratit ću se'

Mario Kovačević nam je otkrio: Spasio me videoanalitičar Krešimir Gregorić. Nagovarao me da odem u bolnicu i čekao me sat vremena u autu. Boli kad kašljem, ali siguran sam da će sve biti kao prije
Vidi originalni članak

Jesam li bio prestrašen kad su mi dijagnosticirali zloćudni tumor? Nisam! Bio sam pozitivan jer po prirodi sam borac i nikad ne odustajem. Naravno, uz Božju pomoć. Najteže mi je bilo zbog mojih najbližih: supruge, dvije kćeri i prijatelja, koji su bili u velikom šoku zbog moje bolesti. Nekako u početku nisam bio svjestan svojeg stanja jer se nisam osjećao bolesno, i tek sad neke stvari sjedaju na svoje mjesto, počeo je pomalo rezervirano Mario Kovačević, trener Varaždina, čija je borba sa zloćudnom bolešću ujedinila cijeli hrvatski nogomet, ali i nogometnu javnost.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • branimir220250 23.02.2024.

    znm čovjeka kojem je pola ljevog plučnog krila amputirano radi karcinoma, deset godina je prošlo markeri pokazuju da je sve super.

  • roundtrain 23.02.2024.

    Još se nitko na svijetu nije izliječio od raka pluċa. Nažalost. Stopa preźivljavanja u najboljem slučaju je 5 godina. Tuga.

  • D.Vader_43 22.02.2024.

    Ljudino sve najbolje ti želim da ozdraviš i zaboraviš na tu muku

Komentiraj...
Vidi sve komentare