To je to što me zanima!

Ludilo od utakmice: Kovačić je asistirao za pobjedu Chelseaja!

Kovačić je u 68. minuti poslao okomitu loptu za svog napadača Abrahama koji je potom prevario svog čuvara i preciznim udarcem sa 20-ak metara svladao vratara Norwicha, Krula, za konačnih 3-2
Vidi originalni članak

Veznjak hrvatske nogometne reprezentacije Mateo Kovačić bio je asistent za pobjednički pogodak Chelseaja u 3-2 (2-2) gostujućoj pobjedi protiv Norwich Cityja u susretu 3. kola engleskog prvenstva.

Kovačić je u 68. minuti poslao okomitu loptu za svog napadača Abrahama koji je potom prevario svog čuvara i preciznim udarcem sa 20-ak metara svladao vratara domaćih Krula za konačnih 3-2. Bio je to drugi pogodak Abrahama na utakmici, on je doveo Chelsea i u vodstvo od 1-0 u 3. minuti. Norwich je vrlo brzo izjednačio preko Cantwella u 6. minuti, ovo vodstvo Chelseaju donio je Mount u 17., a na 2-2 poravnao je Pukki u 30. minuti.

No, nakon trećeg gola Chelseaja, domaći više nisu uspjeli odgovoriti. Kovačić je odigrao čitav susret za Chelsea kojemu je ovo prva pobjeda u službenoj utakmici pod vodstvom Franka Lamparda.

S ovom pobjedom Chelsea je stigao na 10. mjesto ljestvice s četiri boda, dok je Norwich 13. s tri boda. Na vrhu su Liverpool i Arsenal sa po šest bodova, a ta dva kluba se sastaju i u derbiju kola u subotu od 18.30 sati. (dv)

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • crowal 24.08.2019.

    Bravo Kova,lopta s očima

  • silaaa 24.08.2019.

    Kovacic se preporodio uz lampsa. Mount i Abraham ce biti igracine

  • 24.08.2019.

    Sramota je ovaj var... Gledam tekmu united oštećen za dva penala, prekršaj na rubu kaznenog prostora i crveni karton nije dat palacu i smatram da treba žestoko kaznit suce a i usavrši ovaj var sustav jer za sad je smeče

Komentiraj...
Vidi sve komentare