To je to što me zanima!

Kovačić vodio Real do pobjede i preuzimanja 3. mjesta ljestvice

Mateo Kovačić još je jednom dobio povjerenje Zinedinea Zidanea i odigrao vrlo dobru utakmicu za Real Madrid sudjelovavši u akciji za prvi gol i izborivši penal u pobjedi 3-1 kod Leganésa
Vidi originalni članak

Casemiro je prvi put u jednoj utakmici zabio i asistirao za Real Madrid koji se barem malo revanširao Leganésu za ispadanje iz Kupa kralja. "Kraljevi" su pobijedili 3-1 na gostovanju klub iz madridskog predgrađa u utakmici 16. kola La Lige koja je odigrana dva mjeseca kasnije zbog Realova nastupa na Svjetskom klupskom prvenstvu.

Stoper Leganésa Unai Bustinza šokirao je branitelja naslova u šestoj minuti kad je zabio nakon gužve u Realovu petercu. Točnije, u pokušaju da izbije loptu s gol-crte pogodio ga je Theo Hernández. Nije to, međutim, previše obeshrabrilo kombiniranu momčad Zinedinea Zidanea bez Cristiana Ronalda i Luke Modrića, Marcela i Tonija Kroosa. Već do isteka pola sata igre gosti su preokrenuli.

Lucas Vázquez izjednačio je u 11. minuti u akciji u kojoj je sudjelovao i hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić, a asistencija se pisala Casemiru. Bio je to treći prvenstveni gol Vázqueza ove sezone. Drugi gol Reala pao je u 29. minuti nakon sjajne kombinacije nekoliko igrača. Završili su je Vázquez dodavanjem za Casemira koji pogađa pokraj ukopanog golmana Leganésa Ivána Cuéllara.

Kovačić je drugi put u samo četiri dana odradio cijelu utakmicu za Real (ovaj put izašao u nadoknadi) i okrunio sjajnu partiju izborivši penal u 90. minuti, kad ga je u prodoru oborio Rico. Precizan s bijele točke bio je kapetan Sergio Ramos.

Nije to bila osobito dojmljiva utakmica Madriđana, ali ipak su osvojili tri boda kojima preskaču Valenciju na trećem mjestu ljestvice. Atlético im sada bježi sedam, a Barcelona 14 bodova. Valencia ima dva boda manje. Leganés je 13. s 29 bodova, 11 više od zone ispadanja.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • uhljeb 22.02.2018.

    gotov najbolji na svijetu i tri sela okolice.

  • Povraćotina 21.02.2018.

    Kovačić dijelio predasistencije kao na pladnju

  • Iskrivljena antena 21.02.2018.

    Katalonci i tatičari sad mogu zajedno na aparate i jedni i drugi su slični loši krojači im sudbinu kroje

Komentiraj...
Vidi sve komentare