To je to što me zanima!

Kovačić: Nadimak Milana je 'Il Diavolo', ali ne bojim se vraga

Dovoljno je da jednom pogledate tu utakmicu i sve vam je jasno. Znam koliko je utakmica važna, rekao je Kovačić koji će u nedjelju igrati svoj prvi milanski derbi
Vidi originalni članak

Mladi hrvatski igrač i nova zvijezda Intera Mateo Kovačić u nedjelju će na Giuseppe Meazzi igrati svoj prvi 'Derby della Madonnina'. No Kovačić kaže kako ga nije strah ničega pa ni probuđenog Milana.

- Znam da je Milanu nadimak 'Il Diavolo', ali svi koji vjeruju u Isusa se ne moraju bojati vraga. Tako se ni ja, niti bilo tko u Interu ne bojimo Milana - rekao je Mateo kroz smijeh novinaru La Gazzette.

Osim što je gradski derbi, ova utakmica važna je i u borbi za mjesta koja vode u Ligu prvaka. Milan trenutačno drži treće mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće godine s bodom prednosti ispred Intera.

- Ma nitko mi nije morao pričati o ovom derbiju. Dovoljno je da jednom na televiziji pogledate tu utakmicu i sve vam je odmah jasno. Znam koliko je utakmica važna za obje momčadi, a posljednjih dana mi je o tome pričao i Dejan Stanković. Za ovakve utakmice živim, samo želim istrčati na travnjak i dati sve što znam - priča 18-godišnji Kovačić.

Utakmica 26. kola Serie A je na rasporedu u nedjelju u 20.45, a u posljednja tri međusobna ogleda pobijedio je Inter.

- Uživam igrati za Inter, za mene je to stvarno velika čast i zadovoljstvo. Trener mi samo govori da igram svoju igru i da pokušam biti što bolji - zaključio je Kovačić.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • WOMANIZER 23.02.2013.

    kad ćete ih razbiti! :D

  • invisible123 23.02.2013.

    ja mislin da vam se gace tresu nakon onakve utakmice milana protiv barce. FORZA MILAN<3

  • JoeyBarton007 23.02.2013.

    Zašto na prvoj fotografiji na hlačama nosi broj 29?

Komentiraj...
Vidi sve komentare