To je to što me zanima!

Kovačić: Protiv Uniteda uvijek isto. Dominiramo, ali izgubimo

Chelsea je teško oštećen i na Stamford Bridgeu poražen 0-2 u derbiju s Man Unitedom. Čekaju ih dva uzastopna velika derbija, sa Tottenhamom u EPL-u i Bayernom u Ligi prvaka
Vidi originalni članak

Mateo Kovačić je neposredno nakon poraza, punog dodatne gorčine zbog sudačkih kikseva, govorio u maksimalno korektnom stilu, ne spominjući Anthonyja Taylora, VAR-sobu i ostale 'dodatne Unitedove igrače'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- A ne znam... Protiv Man Uniteda uvijek isto. Dominiramo, imamo šanse, ne zabijemo, oni nas kazne i na kraju izgubimo. To nam se događalo prošle sezone, ove sezone, u Carabao kupu... Tu sigurno imamo problem - pričao je naš igrač koji je, unatoč porazu njegovog Chelseaja, odigrao još jednu sjajnu utakmicu.

- Dobro, još uvijek smo na toj četvrtoj poziciji koja vodi u Ligu prvaka. I borit ćemo se do kraja, to je jedino što nam preostaje.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

O najvećem Chelseajevom problemu već je govorio i trener Frank Lampard, a i sam Kovačić: igrom se kreira puno, ali se pred protivničkim golom realizira premalo i... Zaslužene pobjede, važni bodovi klize iz ruku.

- Možda nam nedostaje malo karaktera da zabijemo kad treba, da budemo agresivniji kad protivnik ima loptu. Evo, mi igramo bolje, napadamo, dominiramo, stvaramo prigode i onda nam United iz jedne, prve njihove šanse zabije gol. To su problemi koji nas prate cijele sezone.

VIDEO: SUDAC TO NIJE GLEDAO?! Opalio Batshuayija u 'dragulje': Ajoj, zabio sam mu krampone

Mateo je ukratko najavio i dvije velike utakmice koje su pred Chelseajem u subotu i u utorak 25. siječnja - londonski derbi pa Liga prvaka u Münchenu:

- Imamo sve u svojim rukama, ali moramo se trgnuti i već u velikom derbiju s Tottenhamom pokazati da smo prava momčad, ona s početka sezone. Taktika? Dobro se odmoriti pa i njima i onda Bayernu pokazati koliko vrijedimo - kazao je Mateo Kovačić za Sportklub.

Uz sve realizatorske probleme koje njegova momčad ima sve je teže razumjeti kontinuiranu odluku šefa Lamparda da rutineru i svjetskom prvaku Olivieru Giroudu na travnjaku daje mizernu minutažu.

Uza sve dužno i 100 posto zasluženo poštovanje prema Tammyju Abrahamu i Michyju Batshuayiju: nogometna je nelogičnost da je pored njih dvojice Giroud tek treći napadač u sustavima (4-3-3 ili 4-2-3-1) sa jednom klasičnom špicom!

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 9

  • blokirani_lovac 18.02.2020.

    Negde na pocetku utakmice (7-8 minut) Kovacic iznosi loptu fantasticno skroz do centra, ostaje mu proci jos jednog coveka i izbija sam pred golmana...... i sta on radi !??! Staje, okrece se okolo i širi ruke jer nema kome dati loptu ...... kako ogranicen mozak.....idi do kraja, daj gol, iznudi iskljucenje, ili nijedno, ali si bar probao.....

  • 18.02.2020.

    Mateo ne zamaruj se glupostima, najbolje od tebe ocekujemo na ovogodisnjem Euru, ne zelimo slaviti poraz u finalu jer to ni jedna nacija osim nas ne radi, Maestro povedi nas do krova Europe!

  • It's kišing 18.02.2020.

    Kova, meni nekako drago to što ste izgubili... Hehehhe

Komentiraj...
Vidi sve komentare