To je to što me zanima!

Kovačić zaludio svjetske medije: 'Žena mi trudna, bit će Mateo!'

U skladu s golom bile su reakcije ljudi i medija diljem svijeta. Kovačić je opalio s 20-ak metara i od stative iznimno atraktivno zabio prekrasan pogodak. 'Bio je to gol iz snova', piše Sky Sports
Vidi originalni članak

Dobio je priliku od prve minute u derbiju koji je nosio veću važnost od klasičnog derbija. Jer utakmica između Chelseaja i Liverpoola trebala je biti pokazatelj tko je, ustvari, spreman uhvatiti se u koštac s Manchester Cityjem i nastaviti lov za trenutnim liderom Premier lige.

POGLEDAJTE VIDEO: Kovin prijatelj velečasni

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uzbudljiv susret je završio 2-2 što je najviše razveselilo 'građane', a Mateo Kovačić u potpunosti je opravdao povjerenje menadžera Thomasa Tuchela. Hrvatski reprezentativac odigrao je sjajnu, zrelu utakmicu, gospodario terenom i bio vrlo dobar kako u obrani, tako i u napadu.

Pa je na koncu derbija ponio titulu najboljeg igrača susreta! Sasvim zasluženo jer golčina kakvu je zabio ne viđa se često. A i uvijek je lijepo vidjeti kada je upravo naš reprezentativac zaslužan za istu.

SPEKTAKULARNO VIDEO Oh, my God! Pogledajte najljepši Kovačićev gol u životu!

Kovačić je nakon ubačaja iz slobodnog udarca dočekao odbijenu loptu te s 20 metara iz prve, onako iz koljena, opalio i pogodio lijevi gornji kut suparničkog gola. Lopta se odbila od stative i vrlo atraktivno ušla u mrežu!

Pa su i reakcije svjetskih medija, ali i komentara gledatelja bile u skladu s golom.

- Gledam utakmicu zajedno sa suprugom, koja je u ranoj fazi trudnoće. Ne znam zbog čega sam nervozniji. Pitao sam ju može li se zvati Mateo ako ovo pobijedimo - jedan je od komentara gledatelja na BBC-u.

A svjetski mediji su zaluđeni Kovinim golom. Pa tako BBC navodi da je to bio "pogodak o kojem će se pisati diljem svijeta", dok je The Sun naveo da je "Kovačićev gol kandidat za pogodak sezone".

Sky Sports ga je opisao kao "gol iz snova", a Sports Illustrated i Yahoo pišu da je bio "čudesan i zapanjujuć". The Guardian gol hrvatskog reprezentativca opisuje kao "izuzetan", kao i Mirror.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • nokia8 04.01.2022.

    Navijam za RM i za Liverpul i zaista je postigao lep gol. Dok je bio u RM bio je uzas, steta sto tada nije postizao golove jer na fale vezni igraci koji umeju da postizu golove.

  • KLM0810 03.01.2022.

    Dade gol Kova! Povijesni uspjeh, nakon drugog mjesta u Rusiji mozda najveci športski rezultat u nas Hrvats

  • Bać Iva 03.01.2022.

    Svaka mu čast što se prekrižio nakon gola.

Komentiraj...
Vidi sve komentare