To je to što me zanima!

Kamo ćeš, Kovačiću? Španjolci ga proglasili za glavnog krivca

Dali smo sve od sebe u prvom dijelu, no u drugom smo pali, a oni dobili prostor. Prvi gol nam je nanio veliku štetu, a kada su zabili drugi bilo je teško vratiti se, komentirao je Kovačić
Vidi originalni članak

Hrvatski vezni nogometaš Mateo Kovačić, prokazan kao krivac za prvi gol Barcelone u subotnjem porazu 3-0 Reala iz Madrida u 17. kolu Primere, rekao je kako su ovo teški trenuci za momčad te da ih trebaju nadići.

- Ovo je jako težak trenutak te ga je potrebno nadići. Mislim da smo odigrali dobro prvo poluvrijeme, pritiskali dobro te nam je samo nedostajao gol. Kasnije, u drugom poluvremenu, oni su odigrali vrhunski potez, kasnije su zabili i za 2-0 te nas pobijedili - rekao je 23-godišnji Kovačić.

SERGIO RAMOS: Reći će u Barçi da bih trebao u zatvor skupa s Puigdemontom!

Zbog pasivnosti na sredini tererena prilikom prvog gola mediji su ga označili jednim od najlošijih u derbiju iako su svi osim Luke Modrića, vratara Keylora Navasa i Garetha Balea dobili izrazito loše ocjene.

Marca piše kako je Mateo napravio "špalir" u akciji za prvi gol Barcelone jer je pustio Rakitića da se sjuri prema golu Reala, pripazivši na Messija. Možda jest loše reagirao u toj situaciji, ali nije valjda jedini krivac za raspad "kraljeva" u nastavku?!

Napadač Karim Benzema je ispraćen s travnjaka salvom zvižduka.

- Nogometaši smo pa je to normalno. U najboljem smo klubu na svijetu pa kada se gubi događaju se takve stvari. Moramo nastaviti raditi - izjavio je Kovačić.

- Dali smo sve od sebe u prvom dijelu, no u drugom smo pali, a oni dobili prostor. Prvi gol nam je nanio veliku štetu, a kada su zabili drugi bilo je teško vratiti se - izjavio je Kovačić.

Kovačić je prije četiri mjeseca odigrao veliku utakmicu u Superkupu protiv Barcelone zakočivši Lionela Messija i tako omogućivši Realu osvajanje tog trofeja nakon ukupne pobjede od 5-1 u dvije utakmice. No njegov izlazak u subotu u udarnoj postavi bio je prilično iznenađenje.

ČUDO Novi Leov rekord: Nitko nikad nije toliko zabio za jedan klub!

Trener Zinedine Zidane ga je poslao da opet čuva Messija i Sergija Busquetsa premda se tek nedavno vratio na teren nakon 76 dana pauze zbog ozljede. U tri prethodne utakmice, u kojima nije igrao svih 90 minuta, vidjelo se da mu treba vremena da uđe u natjecateljski ritam.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • 25.12.2017.

    Cak je i Ramos rekao da je Kova odigrao fenomenalnu utakmicu. Dakle jedno je jasno, trebao je cuvati messija po svaku cijenu i to se vidjelo iz akcije za prvi gol. A druga stvar, on je svoj posao odradio, messija nije bilo nigdje osim par bljeskova.

  • bajica1009 24.12.2017.

    Osobno nemam nikake dvojbe da je Kovačić djelo menađera pitam se što je uprava radila svih ovih mjeseci nakon odlaska Beniteza momak nezna igrati nogomet on je na razini osamdesetih i tu je problem nezna igrati obranu u određenim djelovima utakmice stane i stoji na mjestu izgubljen na terenu. Utakmicu je izgubio trener i tu je sve jasno, ne može se sa tom postavom izaći na barcu.

  • Arzancanin 24.12.2017.

    Hvalite ga stalno i ne znam zašto?!? Neću pljuvati po njemu, samo činjenica je da nema samopouzdanje za neki dribling, za neku majstorsku akciju ili ne zna 😂!!! Meni osobno precijenjen igrač, nema karakteristike svjetskog igrača, prespor, slab pregled u igri.... Jednostavno prosječan igrač.... Bit će još 5 godina na klupi i unda u neki prosječni klub na kraju karijere 🙄🙄🙄⚽⚽🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Komentiraj...
Vidi sve komentare