To je to što me zanima!

Kraj epizode u Napoliju: Josip Radošević je raskinuo ugovor

Radošević je u Napoli stigao 2013. godine, a u Italiji nikad nije dobio pravu priliku. Prvo je poslan na posudbu u Rijeku, a zatim i u Eibar
Vidi originalni članak

Najmlađi debitant za hrvatsku nogometnu reprezentaciju Josip Radošević (22) sporazumno je raskinuo ugovor s talijanskim prvoligašem Napolijem. Radošević nije bio u planovima 'partenopea' stoga i ne čudi ovakav razvoj situacije.

Radošević je u Napoli stigao 2013. godine, a u Italiji nikad nije dobio pravu priliku. Prvo je poslan na posudbu u Rijeku, a zatim i u Eibar, ali to nije bilo dovoljno da uvjeri čelnike Napolija u svoje mogućnosti.

Bivši igrač Hajduka i Rijeke je bez kluba trenutno i još se ne zna gdje će nastaviti karijeru.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • piksa123 31.08.2016.

    U dinamo jedino tako neces zavrsit karijeru u 3 njemackoj ligi

  • PCapitalist 31.08.2016.

    I eto što sad ? Propade karijera u najosjetljivijoj fazi kad je trebao stasati kako bi izgradio imidž i da si osigura kakvu takvu karijeru i transfere u budućnosti.Ovako je otišao iz matičnog kluba prezelen propao u Italiji i sad može čuvat ovce bez škole i ičega.I onda se nađu pametni i kažu kako je transfer s 18 godina u velik klub dobar.Eto vam primjera kako je dobar.Od njih 20 koji tako mladi odu u velik klub možda dvojica uspiju.Ima još jedan primjer zvan Odegaard.Nešto mi je čudno zar nije on trebao biti već sad bolji od Ronalda ? Hmm kad razmislim gdje se taj lik uopće sad nalazi, nestao je sa scene kao jutarnja magla....

  • hrvoje5_1 31.08.2016.

    i opet se dinamovci po milijunti put pokazuju kao bolja rješenja od hajdukovaca..doveli ljudi Roga ispalili ovu ćelavu sjekiru ,,i et di završi taj veliki talent koji je debitirao za repku protiv BELGIJE..kao ne nije igrao da se proda već eto jer je dobar...samo se dinamovi guraju u repku da se prodaju..

Komentiraj...
Vidi sve komentare