To je to što me zanima!

Kraj ere: Nakon Mamića, na povijesni dan pred Maksimirom osvanuo i prekriženi Barišić...

Hanžel se nije ni pojavio na skupštini, uz još petoricu članova s Barišićeve liste. I slavlje pred Maksimirom moglo je početi. Nije prošao ni zahtjev da Barišić ostane počasni predsjednik
Vidi originalni članak

Mamićeva prekrižena glava godinama je bio zaštitni znak Bad Blue Boysa, a optužnica za krađu novca iz Dinama i bijeg nekadašnje alfe i omege kluba u Bosnu i Hercegovinu, tom je znaku iz dana u dan davalo veću važnost. Lijepili su ga po fasadama, stupovima, izrađivali majice, mahali zastavama... Na dan povijesnih izbora na Maksimiru se pojavila još jedna prekrižena glava.

Pogledajte video: Zajec novi predsjednik

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je Velimir Zajec u dramatičnom raspletu postao novi predsjednik Dinama, Mirko Barišić, koji je u klubu od 70-ih godina, potpisnik onog čuvenog zaključka da bjegunac Zdravko Mamić nije oštetio Dinamo, pakira kofere!

Iako je mogao zapapriti Zajecu, nakon što se pojavila informacija da s Hanželom planira rušiti kvorum i izbaciti s liste svoje ljude koji su se odlučili glasati za Zajeca. Nije mu to uspjelo, Hanžel se nije ni pojavio na skupštini, uz još petoricu članova s Barišićeve liste. I slavlje za tisuće Bad Blue Boysa pred Maksimirom moglo je početi. Nije prošao ni zahtjev da Barišić ostane počasni predsjednik.

Za tu ideju je bilo tek 22 glasa, 24 ih je bilo suzdržano, a jedan je bio protiv.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 10

  • skyvision 13.03.2024.

    sad kad uspjesni i dokazani sportski djelatnici i poslovni magovi Zajec,Maric Silvio,neki tamo prijatelj od onog kmecavog odvjetnika ljube Sale Pavlicic Bekic i ostali strvinari koji oblijecu Dinamo naprave reda i ponove rezultate krimanalca,bjegunca i neznalice Mamica...nakon ovakvih liturgija o Zajecukao spasitelju necega sto je bilo inace u rasulu 20 godina,ocekujem barem 15 prvenstava zaredom bez primljenog pogotka,2 polufinala LP,jedno finale,i minimum 3 4 UEFA lige...jer ipak Zajec je taj...

  • ovoono1121 13.03.2024.

    Plavi na aparatima,ima navijaca koji su protiv tog gospodina mamica

  • zutizgzg 10.03.2024.

    prekrizite sebe alkosi i zicarosi

Komentiraj...
Vidi sve komentare