To je to što me zanima!

Kraj ere: Safet Sušić više nije izbornik Bosne i Hercegovine

Nakon pet godina na klupi "zmajeva" i plasmana na prvo veliko natjecanje, izbornik Safet Sušić izjavio je kako više neće voditi reprezentaciju Bosne i Hercegovine...
Vidi originalni članak

Ovo je bila moja posljednja utakmica na Svjetskom prvenstvu, rekao je Safet Sušić, a prenijeli brazilski mediji nakon što je njegova reprezentacija s 3-1 nadigrala Iran u posljednjoj utakmici skupine F. 

Sušić je ionako imao ugovor do kraja ovog Svjetskog prvenstva, a iako su čelnici Saveza htjeli pregovarati oko novog ugovora, Pape se odlučio zahvaliti na suradnji nakon 44 utakmice na klupi BiH.

- Nekad je lijep osjećaj kad nemaš obaveza. Mogu odlučiti o svojoj sudbini i to je moj izbor - rekao je Sušić. 

Sa "zmajevima" je došao do 22 pobjede, sedam puta njegova je reprezentacija remizirala, a 15 puta izgubila. Najveću pobjedu ostvario je protiv Lihtenštajna (8-1), a najteži poraz bio je od Portugala (2-6).

- Žao mi je onih koje smo razočarali. Trebali smo biti bolji s obzirom na kvalitetu naših igrača, ali sad je vrijeme da gledamo prema naprijed i prema kvalifikacijama za Euro 2016. U Brazilu nam je nedostajalo iskustva i mirnoće u završnicama u prve dvije utakmice, ali ne mogu se žaliti na pristup igrača - zaključio je bivši izbornik BiH. 

Ime novog izbornika još nije poznato.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • 30.06.2014.

    svaka čast, u skupoj trenerci kao prije 30 god......

  • Ilija Lopar 28.06.2014.

    pametan covjek sto odlazi a gledajte nasega kaze da mu je cista savjest nemam rijeci vise

  • vatrenizmaj 27.06.2014.

    ispravak netočnih navoda N/FSBiH nije dao otkaz Susicu,niti je Susic dao otkaz još razgovaraju,ukoliko ode najveći kandidat za to mjesto je Vaha Halilhodzic koji je i sam rekao da nema ništa protiv

Komentiraj...
Vidi sve komentare