To je to što me zanima!

Kraj i u Argentini! Nogometa više neće biti u 2020. godini

Argentinski predstavnici u kontinentalnim klupskim natjecanjima, Copa Libertadores i Copa Sudamericana, bit će određena prema sadašnjem stanju na ljestvici na koju su prve tri momčadi Boca Juniors, River Plate i Velez Sarsfield
Vidi originalni članak

Argentinsko nogometno prvenstvo otkazano je i u 2020. godini više neće biti natjecanja, objavio je u utorak Argentinski nogometni savez (AFA) na svom službenom internetskom portalu.

JOŠ JEDNA LIGA U NIZU Vlada je otkazala prvenstvo u Francuskoj! Čeka se Savez...

Bude li situacija sa širenjem korona virusa pod kontrolom, novo natjecanje trebalo bi započeti u siječnju 2021., a do 2022. godine će svi klubovi zadržati svoj ligaški status koji su imali u trenutku prekida.

Argentinski predstavnici u kontinentalnim klupskim natjecanjima, Copa Libertadores i Copa Sudamericana, bit će određena prema sadašnjem stanju na ljestvici na koju su prve tri momčadi Boca Juniors, River Plate i Velez Sarsfield. (dk)

Idi na 24sata

Komentari 9

  • centirion 29.04.2020.

    Siromašni u svijetu gladuju! Igrači dobivaju ogromnu lovu koju uglavnom nisu zaslužili! Treneri,menadžeri,kladionice isto tako! Navijači po stadionima agresivni psuju,mlate,vređaju jedni druge? Čemu i zašto? Eh sad! I Gospod Bog vuče svoje poteze! DOSTA TOGA SRANJA! Razlaz!

  • 28.04.2020.

    Ne kuzim

  • milicioner 28.04.2020.

    što se mene tiče, mogu i potpuno ukinuti to nabijanje lopte po livadi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare