To je to što me zanima!

Kraj jedne ere: Arjen Robben razmišlja o odlasku iz Bayerna

Arjen Robben koji je u Bayernu proveo devet godina tijekom kojih je odigrao 283 utakmice razmišlja o odlasku iz Bavarskog kluba. Pregovore će održati u travnju kada će donijeti konačnu odluku
Vidi originalni članak

Krilni napadač Bayern Münchena Arjen Robben razmišlja o odlasku iz svog sadašnjeg kluba. U Bayernu je proveo devet godina u kojima je odigrao 283 utakmice, zabio je 137 golova, te je podijelio 97 asistencija. S Bavarskom ekipom je osvojio sve i svašta, a sada je spreman na odlazak.

U jednom je intervjuu rekao kako pregovori s Bayernom oko produljenja ugovora tek trebaju uslijediti, ali ni sam ne zna što će se dogoditi.

- Ja sam vrlo nestrpljiva osoba, ali nažalost odluku oko produljenja ugovora još nisam donijeo. Dogovorio sam s Rummeniggeom da ćemo održati pregovore tijekom četvrtog mjeseca kada ćemo sve vidjeti- izjavio je Robben, kojem ugovor s Bayernom ističe na ljeto ove godine.

Još uvijek nije siguran koja je prava odluka, ali se nada da će s vremenom sve doći na svoje.

- Mislim da je ovo najteži dio karijere, kada dođete u ove godine, a znate da je kraj vrlo blizu. Donošenje ispravne odluke je uvijek izrazito teško. Moram se strpjeti i vidjeti kako se moje tijelo osjeća. Morate uzeti sve u obzir pa tek onda donijeti odluku.

VRAĆA SE KAPETAN Povratak Neuera nakon šest mjeseci izbivanja sa travnjaka

Iako je u veljači rekao kako se osjeća vrlo dobro i da je spreman igrati još jednu ili dvije sezone na vrhunskoj razini, sjajni Nizozemac bi svoju sreću mogao potražiti u nekom drugom klubu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • dirk_nowitzki89 28.03.2018.

    steta...veliki igrac...godine su ga nazalost stigle...rijetko ko u nogometu iza 31.-32. cini dobre rezultate i sposoban je igrat na visokoj razini...jer svima, a tako i najboljima fizicke sposobnosti nakon 31.-32.god pocinju debelo padati a rijetko ko uspije prominit stil igre....jedan je uspia i zato je najveci...ostali jednostavno to ne uspijevaju

  • sena2 27.03.2018.

    Velika igracina sa unikatnim stilom zabijanja golova!Znas unaprijed kako ce zavrnuti i iz mjesta opalit ali nemozes ga sprijeciti!Legenda

  • mali.kasper 27.03.2018.

    "Ja sam vrlo nestrpljiva osoba, ali nažalost odluku oko produljenja ugovora još nisam donijeo" Zbilja? Donijeo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare