Obavijesti

Sport

Komentari 13

Kraj jedne ere: Arjen Robben razmišlja o odlasku iz Bayerna

Kraj jedne ere: Arjen Robben razmišlja o odlasku iz Bayerna
1

Arjen Robben koji je u Bayernu proveo devet godina tijekom kojih je odigrao 283 utakmice razmišlja o odlasku iz Bavarskog kluba. Pregovore će održati u travnju kada će donijeti konačnu odluku

VIDEO

Krilni napadač Bayern Münchena Arjen Robben razmišlja o odlasku iz svog sadašnjeg kluba. U Bayernu je proveo devet godina u kojima je odigrao 283 utakmice, zabio je 137 golova, te je podijelio 97 asistencija. S Bavarskom ekipom je osvojio sve i svašta, a sada je spreman na odlazak.

U jednom je intervjuu rekao kako pregovori s Bayernom oko produljenja ugovora tek trebaju uslijediti, ali ni sam ne zna što će se dogoditi.

- Ja sam vrlo nestrpljiva osoba, ali nažalost odluku oko produljenja ugovora još nisam donijeo. Dogovorio sam s Rummeniggeom da ćemo održati pregovore tijekom četvrtog mjeseca kada ćemo sve vidjeti- izjavio je Robben, kojem ugovor s Bayernom ističe na ljeto ove godine.

Još uvijek nije siguran koja je prava odluka, ali se nada da će s vremenom sve doći na svoje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Mislim da je ovo najteži dio karijere, kada dođete u ove godine, a znate da je kraj vrlo blizu. Donošenje ispravne odluke je uvijek izrazito teško. Moram se strpjeti i vidjeti kako se moje tijelo osjeća. Morate uzeti sve u obzir pa tek onda donijeti odluku.

Povratak Neuera nakon šest mjeseci izbivanja sa travnjaka
Povratak Neuera nakon šest mjeseci izbivanja sa travnjaka

Iako je u veljači rekao kako se osjeća vrlo dobro i da je spreman igrati još jednu ili dvije sezone na vrhunskoj razini, sjajni Nizozemac bi svoju sreću mogao potražiti u nekom drugom klubu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića